Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Novo priznanje za palanačkog fudbalskog asa Zdenka Mufa: Navijači grčke Janjine mu posvetili mural na stadionu!
Postavljeno: 29.07.2017.


Taj gest pokazuje poštovanje i neizbrisiv trag koji je je srpski napadač ostavio za tri sezone igranja u grčkom klubu i gradu

Zdenko Muf, jedan od najuspešnijih i najboljih palanačkih fudbalera svih vremena, imao je karijeru za respekt. Gde god da je igrao, profesionalnim ponašanjem, borbenošću, zalaganjem i fudbalskim umećem je "osvojio" navijače i celokupnu javnost. Poznato je da je bio i još uvek je najuspešniji Srbin u meksičkom fudbalu, ali se i u Grčkoj njegovo ime izgovara sa dužnim poštovanjem. Ovih dana je, još jednom, to potvrđeno.

Novo, veliko i iskreno priznanje, za Zdenka Mufa stiglo je od navijača grčkog prvoligaša Janjine, iz istoimenog grada na severu te zemlje. Naime, na stadionu, na zidu, navijači su naslikali mural, posvećen sjajnom napadaču, što pokazuje da je ostavio neizbris trag i bio idol simpatizera i temperamentnih fanova kluba. Takvo priznanje se teško zasluži i dokaz  je da je brzonogi golgeter bio i ostao ljubimac svih u Janjini.

Inače, Zdenko Muf je za tri sezone u Janjini (1993/94, 1995/96 i 2002/2003) odigrao ukupno 71 utakmicu i postigao 45 golova u ligaškim i kup mečevima. Baš u Janjini je 2003. godine završio bogatu karijeru, a sada se bavi trenerskim poslom.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.06.2018.
U Velikoj Plani otvoren je teren za boćanje u okviru Dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju “Lane”.
Pored boćanja,ovaj teren funkcionalan je i za druge sportove i letnji bioskop
Postavljeno: 19.06.2018.
Svečanost u SŠ "Žikica Damnjanović" u Palanci za maturante: Sestrinska zakletva, đak generacije i Vukove diplome
Đak generacijke je Zlata Žabarac, maturant medicinskog smera
Postavljeno: 19.06.2018.
Nastavljeno polaganje završnih ispita male mature za osmake: Posle srpskog, na redu matematika
Trećeg dana osmaci će raditi kombinovani test
 

 
 
Kursna lista