Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Novo priznanje za palanačkog fudbalskog asa Zdenka Mufa: Navijači grčke Janjine mu posvetili mural na stadionu!
Postavljeno: 29.07.2017.


Taj gest pokazuje poštovanje i neizbrisiv trag koji je je srpski napadač ostavio za tri sezone igranja u grčkom klubu i gradu

Zdenko Muf, jedan od najuspešnijih i najboljih palanačkih fudbalera svih vremena, imao je karijeru za respekt. Gde god da je igrao, profesionalnim ponašanjem, borbenošću, zalaganjem i fudbalskim umećem je "osvojio" navijače i celokupnu javnost. Poznato je da je bio i još uvek je najuspešniji Srbin u meksičkom fudbalu, ali se i u Grčkoj njegovo ime izgovara sa dužnim poštovanjem. Ovih dana je, još jednom, to potvrđeno.

Novo, veliko i iskreno priznanje, za Zdenka Mufa stiglo je od navijača grčkog prvoligaša Janjine, iz istoimenog grada na severu te zemlje. Naime, na stadionu, na zidu, navijači su naslikali mural, posvećen sjajnom napadaču, što pokazuje da je ostavio neizbris trag i bio idol simpatizera i temperamentnih fanova kluba. Takvo priznanje se teško zasluži i dokaz  je da je brzonogi golgeter bio i ostao ljubimac svih u Janjini.

Inače, Zdenko Muf je za tri sezone u Janjini (1993/94, 1995/96 i 2002/2003) odigrao ukupno 71 utakmicu i postigao 45 golova u ligaškim i kup mečevima. Baš u Janjini je 2003. godine završio bogatu karijeru, a sada se bavi trenerskim poslom.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.09.2018.
Saobraćajna inspekcija: Saobraćaj će se u dane Krstvodanskog vašara u Palanci odvijati izmenjeom trasom i obilaznicama
Zatvara se Glavaševa ulica i deo Trga heroja u vreme Krstovdanskog vašara i Krstvodanskih dana
Postavljeno: 25.09.2018.
Realizacija projekta Vlade Srbije i opština V. Plana i S. Palanka izgradnje 13 novih bunara na izvorištu i Fabrici vode u Trnovču(VIDEO)
Počela prva faza realizacije zajedničkog projekta, koja obuhvata izgradnju tri nova bunara. Radove obišli čelnici opština Igor Matković i Nikola Vučen
Postavljeno: 25.09.2018.
Izložba "Hartije od vrednosti" 27. septembra u galeriji Centra za kulturu Masuka
Izložba će biti otvorena u četvrtak od 19 časova.
 

 
 
Kursna lista