Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Kompanija Mozzart otvara košarkaški teren "Miroslav Muta Nikolić" na Koloniji u Palanci
Postavljeno: 05.08.2017.


Svečano otvaranja zakazano za utorak, 8. avgust, a teren će otvoriti proslavljeni trener Muta Nikolić, koji je košarkašku karijeru gradio u Palanci

U redakciju TV Jasenica stigao je poziv od kompanije "Mozzart" da prisustvujemo svečanom otvaranju košarkaškog terena na Koloniji u Palanci, koji će nositi ime proslavljenog, možemo slobodno reći Palančanina, Miroslava Mute Nikolića. Upravo će čovek, koji je karijeru gradio i školovao se u Palanci, otvoriti ovaj objekat, a prenosimo vam saopštenje kompanije "Mozzart, koje smo dobili tim povodom:

"I Smederevska Palanka se upisala na listu gradova koje je kompanija Mozzart obradovala i u okviru velike društveno odgovorne akcije "Sto terena za jednu igru" napravila košarkaški teren! Poznato igralište u u naselju Kolonija, na kom se do skoro igrao samo fudbal, od sada će biti novo mesto okupljanja svih ljubitelja košarke iz ovog dela Srbije. Novo košarkaško igralište nosiće ime sportskog radnika Miroslava Mute Nikolića koji je odrastao u ovom gradu.

Pozivamo sve stanovnike Smederevske Palanke da u utorak, 8. avgusta u 18 časova dođu na teren i da zajedno sa Mutom Nikolićem, koji je igračku karijeru počeo upravo u ovom gardu, otvorićemo košarkaški teren u Sinđelićevoj ulici.

Poznati trener se nedavno vartio sa priprema Orlova za predstojeće Evropsko prvenstvo u košarci, a uskoro ga očekuju novi izazovi s Partizanom, u čije redove se vratio posle 19 godina.

Svoju uspešnu trenersku karijeru Muta Nikolić gradi gotovo 30 godina. Radeći sa selektorima Željkom Obradovićem i Sašom ĐorđevićemNikolić je bio deo generacija koja su osvojile srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju i Atlatni, titule prvaka sveta 1998, prvaka Evrope 1997. i srebra na Svetskom prvenstvu 2014. Kao potvrda rada i truda u prethodnom periodu, stigla je i želja njegovih sugrađana da košarkaški teren u Smederevskoj Palanci nosi ime “Miroslav Muta Nikolić“.

U društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART do sada su obnovljena 44 košarkaška terena širom Srbije. Nakon Vrbasa, Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke, Zaječara, Užica, Kikinde, Beograda i Subotice, akcija “Sto terena za jednu igru“ se nastavlja do svih 100 obnovljenih terena!

Dođite da zajedno otvorimo još jedan teren, ispratimo pomoćnog trenera na pripreme sa Partizanom i poželimo mu mnogo sreće na Evrobasketu!"

foto: MozzartsportPoslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 11.12.2017.
Dnevni boravak "Puž" dobio na korišćenje specijalizovano kombi vozilo(VIDEO)
Donacija Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, zahvaljujući saradni sa lokalnom samoupravom
Postavljeno: 11.12.2017.
Opšta bolnica Stefan Visoki: Nema novih slučajeva malih boginja, devet obolelih pacijenata u procesu oporavka
I dalje su na snazi zabrane poseta pacijentima u palanačkoj bolnici
Postavljeno: 11.12.2017.
Stočna pijaca: Slaba ponuda uticala na porast cena
Obim ponude i potražnje za ratarskim kulturama ostao je na nepromenjenom nivou.
 

 
 
Kursna lista