Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Košarkašice Srbije sa kapitenom Palančankom Ivanom Katanić osvojile srebrnu medalju na juniorskom Prvenstvu Evrope: Srebro zlatnog sjaja!!!
Postavljeno: 13.08.2017.


Naša selekcija u finalu izgubila od Belgije 55:53 u izuzetno uzbudljivom finišu

Veliki uspeh ostvarila je ženska košarkaška reprezentacija Srbije na Prvenstvu Evrope za juniorke (do 18 godina) u mađaraskom Šopronu. Naša selekcija je osvojila drugo mesto i srebrnu medalju, što je jedan od najvrednijih rezultata mlađih kategorija u istoriji ženskog basketa.

U finalu Srbija je poražena od selekcije Belgije rezultatom 55:53, u veoma neizvesnom i uzbudljivom duelu. Belgijanke su imale 17 poena prednosti na poluvremenu, ali su Srpkinje sjajnom igrom stigle razliku, čak imale i šut za pobedu u poslednjoj sekundi, međutim više sreće bilo je na strani belgijskog sastava. Ipak, srebrna medalja je ogroman uspeh.

Nemerljiv doprinos srebrnom odličju, u timu selektora Miloša Pavlovića, dala je kapiten, Palančanka, Ivana Katanić, kojom se sportska Palanka može ponositi. Ona je i finalu bhila odlična, postigla je 10 poiena, uz 6 skokova. 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.06.2018.
U Velikoj Plani otvoren je teren za boćanje u okviru Dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju “Lane”.
Pored boćanja,ovaj teren funkcionalan je i za druge sportove i letnji bioskop
Postavljeno: 19.06.2018.
Svečanost u SŠ "Žikica Damnjanović" u Palanci za maturante: Sestrinska zakletva, đak generacije i Vukove diplome
Đak generacijke je Zlata Žabarac, maturant medicinskog smera
Postavljeno: 19.06.2018.
Nastavljeno polaganje završnih ispita male mature za osmake: Posle srpskog, na redu matematika
Trećeg dana osmaci će raditi kombinovani test
 

 
 
Kursna lista