Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Košarkašica iz Palanke Vanja Rašić potpisala ugovor sa ŽKK Radivoj Korać iz Beograda(VIDEO)
Postavljeno: 15.08.2017.


Taletntovani plejmejker će igrati u jednom od najboljih klubova u Srbiji

Iz godine u godinu košarkašice iz Palanke su na velikoj sceni i igraju za najblje klubove u Srbiji. Posle sastara Katanić, još hedna talentovana ighračica, iz KK Sistem i radionice trenera Predraga Stanošević, postala je član eltinog kluba u zemlji.

Naime, Vanja Rašić (15), jedna od najperspektivnijih košarkašica svoje generacije u Srbiji, potpisala je ugovor sa ŽKK Radivoj Korać iz Beograda, uz Crvenu zvezdu, najbolji naš kolektiv. Ona je upisala i Sportsku gimnaziju, pa će imati idealne uslove za razvoj i napredak.


Vanja Rašić je bila gošća naše redakcije: 
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2017.
U malom broju zgrada u Palanci obavljen izbor upravnika i registracija: Rok za prijavu se produžava
U predviđenom roku u Palanci je prijavljeno 45 stambenih jedinica. U kancelariji 213 u zgradi opštine mogu se dobiti neophodni obrasci i obaviti regisitracija.
Postavljeno: 14.12.2017.
Narodni muzej: Predavanje "Srpska stradanja u 20. veku (petak, 18 sati)
Tom prilikom će se svima nama predstaviti Muzej žrtava genocida, na čelu sa direktorom dr Veljkom Ćuriđem Mišinom, Nemanja Devic sa svojom knjigom "Smederevski kraj u II svetskom ratu, žrtve rata", kao i Bojan Arbutina.
Postavljeno: 14.12.2017.
Biblioteka "Milutin Srećković" proslavila Dan bibliotekara: Najvernijim čitaocima na poklon knjige i članska karta za 2018. godinu
Ideja je bila da se nagradi ljubav prema knjizi i da se privuku novi članovi. Najmlađi nagrađeni citalac je Đorđe Đorđević, učenik četvrtog razreda OŠ HIM.
 

 
 
Kursna lista