Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
EKSKLUZIVNO: Gost TV Jasenice "srebrna" Palančanka Ivana Katanić kapiten juniorske košarkaške reprezntacije Srbije vicešampiona Evrope(VIDEO)
Postavljeno: 16.08.2017.


Član idealne petorke Evropskog prvenstva posetila redakciju TV Jasenice, koja ju je pratila od početka karijere

Velika čast, zadovoljstvo i iskrene čestitke. Sa prepoznatljivim osmehom devojčice, ali i "košarkaški" izvajanim telom, Ivana Katanić je ponovo, nakon pet godina, zakoračila u redakciju TV Jasenica.  Stisak ruke za dobrodošlicu, čestitke na fenomenalnom rezultatu i srebrnoj medalji na juniorskom Prvenstvu Evrope... Vaspitana, sada već devojka, se zahvalila na svemu što je naša redakcija uradila za nju i sestru Aleksandru. Ipak, mnogo više su one uradile za Palanku i za Srbiju.

Porasla je Ivana, nije više devojčurak sa vanserisjikm talentom. Tako je počela u KK Sistem, a sada je najbolji juniorski bek u Evropi, najtalentovanija košarkašica u Srbiji, kapiten i predvodnik sjajne generacije, kojoj je za dlaku izmaklo evropsko zlato. Nadoknadiće one to.

Ivana je i uzdanica Crvene zvezde, osvojila je, sa sestrom Anom, "duplu krunu", prvenstvo i Kup Srbije, minule sezone. 

Ulazimo u studio i snimamo intervju, Utisak izuzetan. Navikla je Ivana na kamere, komunikacija, odgovori, na vrhunskom nioiu. Devojka za primer. Kako ne bi bila, kada je iz zdrave porodice Katanić, koja se odricala i svojski trudila da bi sestre Ana i Ivana bile vrhunski asovi. I jesu, I tek će biti. Svaka čast!!!

Intervju Ivane Katanić, ekskluzivno za TV Jasenicu:

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 21.02.2018.
Predstava "Život je sve što te snađe" ponovo na sceni palanačkog pozorišta (petak, 20 sati)
Reč je o komediji prema tekstu Mirjane Ojdanić, u režiji Jordane Avramović
Postavljeno: 21.02.2018.
Dan maternjeg jezika
Generalna skupština UNESKO proklamovala je 1999. godine Dan maternjeg jezika, kao sećanje na studente koji su 21. februara 1952. godine ubijeni u Daki
Postavljeno: 20.02.2018.
Tri boksera Goše na pojedinačnom Prvenstvu Srbije u Jagodini(VIDEO)
Na državnom prvenstvu od 21. do 24, februara nastupiće Dušan i Zlatko Janjić i Kristijan Jovanović
 

 
 
Kursna lista