Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
EKSKLUZIVNO: Gost TV Jasenice "srebrna" Palančanka Ivana Katanić kapiten juniorske košarkaške reprezntacije Srbije vicešampiona Evrope(VIDEO)
Postavljeno: 16.08.2017.


Član idealne petorke Evropskog prvenstva posetila redakciju TV Jasenice, koja ju je pratila od početka karijere

Velika čast, zadovoljstvo i iskrene čestitke. Sa prepoznatljivim osmehom devojčice, ali i "košarkaški" izvajanim telom, Ivana Katanić je ponovo, nakon pet godina, zakoračila u redakciju TV Jasenica.  Stisak ruke za dobrodošlicu, čestitke na fenomenalnom rezultatu i srebrnoj medalji na juniorskom Prvenstvu Evrope... Vaspitana, sada već devojka, se zahvalila na svemu što je naša redakcija uradila za nju i sestru Aleksandru. Ipak, mnogo više su one uradile za Palanku i za Srbiju.

Porasla je Ivana, nije više devojčurak sa vanserisjikm talentom. Tako je počela u KK Sistem, a sada je najbolji juniorski bek u Evropi, najtalentovanija košarkašica u Srbiji, kapiten i predvodnik sjajne generacije, kojoj je za dlaku izmaklo evropsko zlato. Nadoknadiće one to.

Ivana je i uzdanica Crvene zvezde, osvojila je, sa sestrom Anom, "duplu krunu", prvenstvo i Kup Srbije, minule sezone. 

Ulazimo u studio i snimamo intervju, Utisak izuzetan. Navikla je Ivana na kamere, komunikacija, odgovori, na vrhunskom nioiu. Devojka za primer. Kako ne bi bila, kada je iz zdrave porodice Katanić, koja se odricala i svojski trudila da bi sestre Ana i Ivana bile vrhunski asovi. I jesu, I tek će biti. Svaka čast!!!

Intervju Ivane Katanić, ekskluzivno za TV Jasenicu:

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.09.2018.
Saobraćajna inspekcija: Saobraćaj će se u dane Krstvodanskog vašara u Palanci odvijati izmenjeom trasom i obilaznicama
Zatvara se Glavaševa ulica i deo Trga heroja u vreme Krstovdanskog vašara i Krstvodanskih dana
Postavljeno: 25.09.2018.
Realizacija projekta Vlade Srbije i opština V. Plana i S. Palanka izgradnje 13 novih bunara na izvorištu i Fabrici vode u Trnovču(VIDEO)
Počela prva faza realizacije zajedničkog projekta, koja obuhvata izgradnju tri nova bunara. Radove obišli čelnici opština Igor Matković i Nikola Vučen
Postavljeno: 25.09.2018.
Izložba "Hartije od vrednosti" 27. septembra u galeriji Centra za kulturu Masuka
Izložba će biti otvorena u četvrtak od 19 časova.
 

 
 
Kursna lista