Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Festival duodrame u Topoli od 2. do 8. septembra
Postavljeno: 31.08.2017.


Kulturni centar i Opština Topola potrudili su se da obezbede sadržajan i atraktivan program festivala

I ove godine, tačnije od 2. do 8. septembra, održaće se četvrti Festival duodrame u Topoli pod pokroviteljstvom opštine Topola i u organizaciji Kulturnog centra Topola. 
 
U okviru festivala, publici će se prikazati šest predstava pozorišta ili pozorišnih grupa, a po izboru selektora Festivala duodrame Igora Đorđevića, prvaka Drame Narodnog pozorišta u Beogradu.

Festival će otvoriti predstava Dramskog studija Oplenac "Braćo i sestre" u subotu, 2. septembra u okviru revijalnog programa.

Svečano otvaranje festivala je zakazano za nedelju, 3. septembar, kada će biti izvedena predstava "Čorba od kanarinca", sa Minom Lazarević i Ljubom Bandovićem u glavnim ulogama.
 
Žiri će dodeliti Grand Pri nagradu za najbolju predstavu, nagradu za najboljeg glumca, nagradu za najbolju glumicu i specijalnu nagradu. Publika će svojim glasovima proglasiti najbolju predstavu. 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2017.
Centar za kulturu Smederevo: Odložena večerašnja predstava "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo"
Kako je saopšteno očekuje se izvođenje predstave tokom januara
Postavljeno: 12.12.2017.
Zakazana druga sednica Privremenog organa opštine S. Palanka (sreda, 12 sati)
Na dnevnom biće 22 tačke i teme za razmatranje i eventualno usvajanje
Postavljeno: 12.12.2017.
Prodaja preko društvenih mreža pod lupom inspektora
Osim tradicionalne realne sive ekonomije, u zamahu je i ona u sivoj zoni trgovine koja se obavlja preko društvenih mreža i to naročito akcizne robe. Država se ozbiljno priprema da se uhvati u koštac i sa ovom virtualnom pošasti za koje priprema sistemsko rešenje, a kako "Blic" saznaje, u fokusu će naročito biti prodaja dijatetskih suplementa preko Interneta.
 

 
 
Kursna lista