Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Održana 34. sednica Opštinskog veća S. Palanke: Izvršenje budžeta u prvih šest meseci 93,9%(VIDEO)
Postavljeno: 07.09.2017.


Nakon sednice Opštinskog veća predsednik Opštine Toplica Pintorović održao konferenciju za medije

Održana je 34. sednica, ovog saziva, Opštinskog veća opštine S. Palanka. Na dnevnom redu bilo ukupno 13 tačaka za razmatranjew i eventualno usvajanje.

Najznačajnija odluka odnosi se na izvršenje budžeta opštine u prvih šest meseci ove godine. Budžet je, na osnovu izveštaja Odeljenja za finansije, izvršen sa 93,9%, u odnosu na plan za poloigodišnji period i 46,9% u odnosu na celu godinu. U ciframa izvršenje budžeta je 463.170.800 dinara. Ovu odluke članovi Opštinskog veća su usvojili.

Usvojena je i odluka o izmeni i dopuni plana generalne regulacije za Palanku i plana detaljne regulacije Privredno- radne zone Guberaš


Članovi Opštinskog veća su dali saglasnost na cenovnik usluga JKP "Pijace, zelenilo i čistoća" za predstojeći Krstovdanski vašar. Cene su iste kao i prošle godine.

Odobreni su i zahtevi za novčanu pomoć pravnim i fizičkim liima, a odluke koje se odnose na sportske objekte u eventualnoj svojini Centra za razvoj sporta, pre svega Gradski stadion, kao i na finansijski plan GFK Jasenica 1911, će se razmatrati nakon preciznijeg formulisanja i priprema od strane službi Opštinske uprave.

Nakon sednice Opštinskog veća, predsednik Opštine Toplica Pintorović je održao konferenciju za medije: 

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.09.2018.
Saobraćajna inspekcija: Saobraćaj će se u dane Krstvodanskog vašara u Palanci odvijati izmenjeom trasom i obilaznicama
Zatvara se Glavaševa ulica i deo Trga heroja u vreme Krstovdanskog vašara i Krstvodanskih dana
Postavljeno: 25.09.2018.
Realizacija projekta Vlade Srbije i opština V. Plana i S. Palanka izgradnje 13 novih bunara na izvorištu i Fabrici vode u Trnovču(VIDEO)
Počela prva faza realizacije zajedničkog projekta, koja obuhvata izgradnju tri nova bunara. Radove obišli čelnici opština Igor Matković i Nikola Vučen
Postavljeno: 25.09.2018.
Izložba "Hartije od vrednosti" 27. septembra u galeriji Centra za kulturu Masuka
Izložba će biti otvorena u četvrtak od 19 časova.
 

 
 
Kursna lista