Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Obeleženi Dan i slava Opštine Topola(VIDEO)
Postavljeno: 21.09.2017.


Na Malu Gospojinu služena liturgija u crkvi Rođenja Presvete Bogorodice, obavljen obred sečenja slavskoh kolača i održana Svečana sednica SO Topola

Na prigodan načen obeležena je Mala Gospojina slava i Dan Opštine Topola. Najpre je, u crkvi Rođenja Presvete Bogorodice u Karađorđevom gradu, služena Sveta liturgija.
 
Zatim je ispred sedišta lokalne samouprave, u prisustvu gostiju i Njegovog Pereosveštenstva Gospodina Jovana, Episkopa Šumadijskog, obavljen obred sečenja slavskog kolača.
 
Održana je Svečana sednica SO Topola. Predsednik Skupštine opštine, Dragan Jovanović se pozdravnim  govorom obratio gostima, dok je predsednik Opštine, Dragan Živanović, dobitnicima uručio Povelje Rođenja Presvete Bogorodice, koje se dodeljuju za izuzetne rezultate i doprinos razvoju opštine Topola kao i Zahvalnice za pomoć u razvoju Skupštine opštine Topola. 
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.09.2018.
Saobraćajna inspekcija: Saobraćaj će se u dane Krstvodanskog vašara u Palanci odvijati izmenjeom trasom i obilaznicama
Zatvara se Glavaševa ulica i deo Trga heroja u vreme Krstovdanskog vašara i Krstvodanskih dana
Postavljeno: 25.09.2018.
Realizacija projekta Vlade Srbije i opština V. Plana i S. Palanka izgradnje 13 novih bunara na izvorištu i Fabrici vode u Trnovču(VIDEO)
Počela prva faza realizacije zajedničkog projekta, koja obuhvata izgradnju tri nova bunara. Radove obišli čelnici opština Igor Matković i Nikola Vučen
Postavljeno: 25.09.2018.
Izložba "Hartije od vrednosti" 27. septembra u galeriji Centra za kulturu Masuka
Izložba će biti otvorena u četvrtak od 19 časova.
 

 
 
Kursna lista