Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Izložba "Putujuća pozorišta u Srbiji od druge polovine XIX veka do 1945." u Narodnom muzeju u Palanci (ponedeljak, 19 sati)
Postavljeno: 30.09.2017.


U okviru pratećeg programa Festivala dečijeg dramskog stvaralaštva "Vragolaste pozorištarije" saradnja Kulturnog centra i narodnog muzeja

Ustanova Kulturni centar, Gradsko pozorište i Narodni muzej u Palanci, u okviru pratećeg programa Festivala dečijeg dramskog stvaralaštva "Vragolaste pozorištarije", ugostiće Muzej pozorišne umetnosti Srbije.

Izložba "Putujuća pozorišta u Srbiji od druge polovine XIX veka do 1945." biće otvorena u Narodnom muzeju u Palanci, a tom prilikom će govoriti njen autor, mr Aleksandra Milošević, viši kustos.

Organizatori su uvereni da će sadržaj postavke prijati svim našim sugrađanima, ljubiteljima pozorišne umetnosti i redovnim posetiocima Muzeja, a pozivamo i sve zainteresovane i radoznale da u postavci uživaju. Početak ovog nesvakidašnjeg kulturnog događaja, zakazan je u 19 sati, u ponedeljak, 2. oktobra. 

Izložba traje do novembra, a zajednički zadatak rukovodstava ustanova kulture u Palanci, jeste ostvarivanje kontinuirane saradnje sa Muzejom pozorišne umetnosti Srbije iz Beograda, ali i sa drugim institucijama kulture.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.02.2018.
Tri boksera Goše na pojedinačnom Prvenstvu Srbije u Jagodini(VIDEO)
Na državnom prvenstvu od 21. do 24, februara nastupiće Dušan i Zlatko Janjić i Kristijan Jovanović
Postavljeno: 20.02.2018.
Medicina rada Doma zdravlja ponovo na meti provalnika: Obijene prostorije i načinjena materijalna šteta(VIDEO)
Provala se dogodila u noći izmedju subote i nedelje. Policijska istraga je u toku
Postavljeno: 20.02.2018.
Privode se kraju radovi na sanaciji trotoara u ulice Svetog Save u centru Palanke(VIDEO)
 

 
 
Kursna lista