Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Izložba "Putujuća pozorišta u Srbiji od druge polovine XIX veka do 1945." u Narodnom muzeju u Palanci (ponedeljak, 19 sati)
Postavljeno: 30.09.2017.


U okviru pratećeg programa Festivala dečijeg dramskog stvaralaštva "Vragolaste pozorištarije" saradnja Kulturnog centra i narodnog muzeja

Ustanova Kulturni centar, Gradsko pozorište i Narodni muzej u Palanci, u okviru pratećeg programa Festivala dečijeg dramskog stvaralaštva "Vragolaste pozorištarije", ugostiće Muzej pozorišne umetnosti Srbije.

Izložba "Putujuća pozorišta u Srbiji od druge polovine XIX veka do 1945." biće otvorena u Narodnom muzeju u Palanci, a tom prilikom će govoriti njen autor, mr Aleksandra Milošević, viši kustos.

Organizatori su uvereni da će sadržaj postavke prijati svim našim sugrađanima, ljubiteljima pozorišne umetnosti i redovnim posetiocima Muzeja, a pozivamo i sve zainteresovane i radoznale da u postavci uživaju. Početak ovog nesvakidašnjeg kulturnog događaja, zakazan je u 19 sati, u ponedeljak, 2. oktobra. 

Izložba traje do novembra, a zajednički zadatak rukovodstava ustanova kulture u Palanci, jeste ostvarivanje kontinuirane saradnje sa Muzejom pozorišne umetnosti Srbije iz Beograda, ali i sa drugim institucijama kulture.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 11.12.2017.
Dnevni boravak "Puž" dobio na korišćenje specijalizovano kombi vozilo(VIDEO)
Donacija Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, zahvaljujući saradni sa lokalnom samoupravom
Postavljeno: 11.12.2017.
Opšta bolnica Stefan Visoki: Nema novih slučajeva malih boginja, devet obolelih pacijenata u procesu oporavka
I dalje su na snazi zabrane poseta pacijentima u palanačkoj bolnici
Postavljeno: 11.12.2017.
Stočna pijaca: Slaba ponuda uticala na porast cena
Obim ponude i potražnje za ratarskim kulturama ostao je na nepromenjenom nivou.
 

 
 
Kursna lista