Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Izložba "Putujuća pozorišta u Srbiji od druge polovine XIX veka do 1945." u Narodnom muzeju u Palanci (ponedeljak, 19 sati)
Postavljeno: 30.09.2017.


U okviru pratećeg programa Festivala dečijeg dramskog stvaralaštva "Vragolaste pozorištarije" saradnja Kulturnog centra i narodnog muzeja

Ustanova Kulturni centar, Gradsko pozorište i Narodni muzej u Palanci, u okviru pratećeg programa Festivala dečijeg dramskog stvaralaštva "Vragolaste pozorištarije", ugostiće Muzej pozorišne umetnosti Srbije.

Izložba "Putujuća pozorišta u Srbiji od druge polovine XIX veka do 1945." biće otvorena u Narodnom muzeju u Palanci, a tom prilikom će govoriti njen autor, mr Aleksandra Milošević, viši kustos.

Organizatori su uvereni da će sadržaj postavke prijati svim našim sugrađanima, ljubiteljima pozorišne umetnosti i redovnim posetiocima Muzeja, a pozivamo i sve zainteresovane i radoznale da u postavci uživaju. Početak ovog nesvakidašnjeg kulturnog događaja, zakazan je u 19 sati, u ponedeljak, 2. oktobra. 

Izložba traje do novembra, a zajednički zadatak rukovodstava ustanova kulture u Palanci, jeste ostvarivanje kontinuirane saradnje sa Muzejom pozorišne umetnosti Srbije iz Beograda, ali i sa drugim institucijama kulture.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 24.09.2018.
Počela Jasenička fudbalska liga: Samo jedna utakmica odigrana svih 90 minuta
Dva meča nisu odigrana, a jedan meč prekinut
Postavljeno: 24.09.2018.
U utorak, 25. septembra, akcija uklanjanja pasa lutalica u Palanci
Nadležni obaveštavaju vlasnike pasa da svoje ljubimce pripreme za takvu situaciju I sklone ih sa ulica.
Postavljeno: 24.09.2018.
Košarkašice palanačkog Sistema dočekuju ekipu Radničkog iz Kragujevca u Kupu Srbije (ponedeljak, 19 sati)
Palanmčanke će odigrati prvi takmičarski meč u ovoj sezoni
 

 
 
Kursna lista