Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Sjajan završetak sezone za atletičare Jasenice: Deset medalja u finalu mini lige u Jagodini!!!
Postavljeno: 02.10.2017.


Palančani potvrdili primat. Mila Milosavljević najbolja mlađa pionirka u mini ligi.

U Jagodini je održano finale mini lige serije " Kad nema tartana dobra je i šljaka" za mlađe pionire/ke ( deca rođena 2004/05 i 06), kao i međunarodni miting u organizaciji AK VOŽD iz Jagodine. Atletski klub Jasenicu je predstavljalo 6 takmičara i osvojeno je 10 medalja, 5 zlatnih, 1 srebrna i 4 bronzane medalje. 

Zlatne medalje su osvojili: Maja Vićentijević u disciplinama 60 metara i bacanje vorteksa, Branko Basarić u bacanju vorteksa i u trci na 300 metara i Tijana Dimić u trci na 1000 metara za starije pionirke.

Srebrnu medalju je osvojila Mila Milosavnjević u trci na 60 metara, a bronzane medalje su osvojili Pavle Davidović u trci na 60 m i skokuudalj, Mila Milosavljević u skokuudalj i Tamara Ivković u bacanju vorteksa.

Mila Milosavljević je proglašena za najuspešniju mlađu pionirku u ovogodišnjoj seriji, Maja Vićentijević je treća , dok je  Branko Basarić zauzeo drugo mesto kod mlađih pionira. Ovim takmičenjem je i završena letnja sezona za atletičare Jasenice
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2017.
U malom broju zgrada u Palanci obavljen izbor upravnika i registracija: Rok za prijavu se produžava
U predviđenom roku u Palanci je prijavljeno 45 stambenih jedinica. U kancelariji 213 u zgradi opštine mogu se dobiti neophodni obrasci i obaviti regisitracija.
Postavljeno: 14.12.2017.
Narodni muzej: Predavanje "Srpska stradanja u 20. veku (petak, 18 sati)
Tom prilikom će se svima nama predstaviti Muzej žrtava genocida, na čelu sa direktorom dr Veljkom Ćuriđem Mišinom, Nemanja Devic sa svojom knjigom "Smederevski kraj u II svetskom ratu, žrtve rata", kao i Bojan Arbutina.
Postavljeno: 14.12.2017.
Biblioteka "Milutin Srećković" proslavila Dan bibliotekara: Najvernijim čitaocima na poklon knjige i članska karta za 2018. godinu
Ideja je bila da se nagradi ljubav prema knjizi i da se privuku novi članovi. Najmlađi nagrađeni citalac je Đorđe Đorđević, učenik četvrtog razreda OŠ HIM.
 

 
 
Kursna lista