Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Mališani iz PU "Dečje carstvo" u poseti predsedniku opštine Velika Plana(VIDEO)
Postavljeno: 03.10.2017.


Čelnik lokalne samouprave ugostio decu i vaspitače, u okviru Dečije nedelje

U okviru obeležavanja Dečije nedelje, predsednik opštine Velika Plana Igor Matković ugostio je, u svom kabinetu, mališane iz PU Dečje carstvo.

To je bila prilika da deca pitaju predsednika ono što ih o njemu zanima, a Igor Matković je iskoristio priliku da još jednom naglasi koliko je važno da se društvo posveti konstantnoj zaštiti položaja dece i njihovih prava.

Mališane su u kabinetu sačekali slatkiši i sokovi, kako bi se posle ozbiljne diskusije osvežili. Iz PU Dečje carstvo su poručili da je ova nedelja praznik za decu i da su svi sadržaji pažljivo pripremljeni, kako bi njima bili edukativni i primamljivi. Poseta predsedniku Opštine je za njih nešto novo, pa su iskorstili priliku da, uz podršku vaspitača postave interesantna pitanja, ali i da prikažu svoja znanja o pravima dece.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2017.
Centar za kulturu Smederevo: Odložena večerašnja predstava "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo"
Kako je saopšteno očekuje se izvođenje predstave tokom januara
Postavljeno: 12.12.2017.
Zakazana druga sednica Privremenog organa opštine S. Palanka (sreda, 12 sati)
Na dnevnom biće 22 tačke i teme za razmatranje i eventualno usvajanje
Postavljeno: 12.12.2017.
Prodaja preko društvenih mreža pod lupom inspektora
Osim tradicionalne realne sive ekonomije, u zamahu je i ona u sivoj zoni trgovine koja se obavlja preko društvenih mreža i to naročito akcizne robe. Država se ozbiljno priprema da se uhvati u koštac i sa ovom virtualnom pošasti za koje priprema sistemsko rešenje, a kako "Blic" saznaje, u fokusu će naročito biti prodaja dijatetskih suplementa preko Interneta.
 

 
 
Kursna lista