Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Mališani iz PU "Dečje carstvo" u poseti predsedniku opštine Velika Plana(VIDEO)
Postavljeno: 03.10.2017.


Čelnik lokalne samouprave ugostio decu i vaspitače, u okviru Dečije nedelje

U okviru obeležavanja Dečije nedelje, predsednik opštine Velika Plana Igor Matković ugostio je, u svom kabinetu, mališane iz PU Dečje carstvo.

To je bila prilika da deca pitaju predsednika ono što ih o njemu zanima, a Igor Matković je iskoristio priliku da još jednom naglasi koliko je važno da se društvo posveti konstantnoj zaštiti položaja dece i njihovih prava.

Mališane su u kabinetu sačekali slatkiši i sokovi, kako bi se posle ozbiljne diskusije osvežili. Iz PU Dečje carstvo su poručili da je ova nedelja praznik za decu i da su svi sadržaji pažljivo pripremljeni, kako bi njima bili edukativni i primamljivi. Poseta predsedniku Opštine je za njih nešto novo, pa su iskorstili priliku da, uz podršku vaspitača postave interesantna pitanja, ali i da prikažu svoja znanja o pravima dece.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.02.2018.
Pobeda palanačkih košarkaša u Arilju: Klik- Mladost 71:77
Palančani ostvarili petu uzastopnu pobedu u nastavku drugoligaške sezone i sve su bliži višem rangu- Košarkaškoj ligi Srbije
Postavljeno: 17.02.2018.
Produžen rok za podnošenje zahteva za jednokratnu novčanu pomoć najtalentovanijim učenicima i studentima u palanačkoj opštini do ponedeljka u 15 časova
Razlog za dodatni dan za podnošenje prijava je državni praznik, saznali smo iz Opštinske uprave
Postavljeno: 17.02.2018.
Poraz palanačkih košarkašica u Kragujevcu: Radnički- Sistem 76:62
Palančanke pružile solidan otpor kvalitetnijem rivalu
 

 
 
Kursna lista