Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
U palanačkom Domu zdravlja obeležena Nacionalna nedelja promocije dojenja(VIDEO)
Postavljeno: 05.10.2017.


Organizovano stručno predavanje i radionica za trudnice

Nacionalna nedelja promocije dojenja, od 2. do 9. oktobra u Srbiji se aktivno obeležava i u palanačkoj opštini. Pored Udruženja Roditelj, OB Stefan Visoki, SŠ žikica Damnjanović i PU Čika Jova Zmaj, u obeležavanje pomuntog događaj uključen je i palanački Dom zdravlja.

U prostorijama ove zdravstvene ustanove održano je stručno predavanje i radionica o značaju dojenja za trudnice i majčinog mleka za novorođenčad. Trudnicama su poklonjeni i preparati za poboljšavanje dojenja i negu dojki.

Predavači su bili Dr Ivana Đurđević Starović, spec. ginekologije i akušerstva, Dr Ivana Vejnović, pedijatar i glavna patronažna sestra Danijela Petrović.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2017.
U malom broju zgrada u Palanci obavljen izbor upravnika i registracija: Rok za prijavu se produžava
U predviđenom roku u Palanci je prijavljeno 45 stambenih jedinica. U kancelariji 213 u zgradi opštine mogu se dobiti neophodni obrasci i obaviti regisitracija.
Postavljeno: 14.12.2017.
Narodni muzej: Predavanje "Srpska stradanja u 20. veku (petak, 18 sati)
Tom prilikom će se svima nama predstaviti Muzej žrtava genocida, na čelu sa direktorom dr Veljkom Ćuriđem Mišinom, Nemanja Devic sa svojom knjigom "Smederevski kraj u II svetskom ratu, žrtve rata", kao i Bojan Arbutina.
Postavljeno: 14.12.2017.
Biblioteka "Milutin Srećković" proslavila Dan bibliotekara: Najvernijim čitaocima na poklon knjige i članska karta za 2018. godinu
Ideja je bila da se nagradi ljubav prema knjizi i da se privuku novi članovi. Najmlađi nagrađeni citalac je Đorđe Đorđević, učenik četvrtog razreda OŠ HIM.
 

 
 
Kursna lista