Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
JKP Vodovod: Prekid vodosnabdevanja Palanke, radovi na saniranju havarije se nastavljaju, cisterne sa pijaćom vodom biće raspoređene u gradu
Postavljeno: 07.10.2017.


U saopštenjnu JKP Vodovod se navosdi da je došlo do pucanja cevi na više lokacija i da se ne može tačno utvrditi vreme popravke i normalizacije vodosnabdevanja u gradu

U saopštenju JKP „Vodovod, povodom problema u vodosnabndevanju u Palanci, koje smo dobili u subotu uveče, se navodi:

" Zbog velike havarije i pucanja cevi na više mesta, na glavnom potisnom vodu u postorojenju JKP „Vodovod“  u Smederevskoj Palanci, vodosnabdevanje grada je prekinuto. Prema informacijama nadležnih, ekipe „Vodovoda“ čitav dan pokušavaju da otklone kvar ali zbog veoma lošeg stanja cevi i celokupne mreže javljaju se konstantna pucanja.

U toku dana (subota) pojedini delovi Smederevske Palanke imali su vodu, međutim sada je snabdevanje 
zaustavljeno, kako bi se rezervoari potpuno ispraznili i kako bi se stvorili uslovi da dežurne ekipe ovog javnog preduzeća otklone kvar. 

Zbog nemogućnosti da se predvidi vreme popravke, u toku sutrašnjeg dana (nedelja, 08.10.2017. godine) biće raspoređeno više cisterni sa pijaćom vodom na različitim lokacijama u gradu."


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: VANDALI I UNIŠTITELJI: Kenini ljubimci cepali plakate SNS u Azanji
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: Smederevska Palanka zasvetlela posle godina teškog Keninog mraka
Postavljeno: 16.03.2018.
ePodunavlje: UDOVIČIĆ: Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Smederevsku Palanku - Srpska napredna stranka" pobeđuje na izborima!
 

 
 
Kursna lista