Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
JKP Vodovod: Havarija sanirana i u celom gradu situacija sa vodosnabdevanjem se normalizuje
Postavljeno: 08.10.2017.


U Vodovodu kažu da su imali velikih problema sa havarijom na postrojenju i sa više pucanja cevi. Vodovodna mreža je dotrajala, pa su problemi konstatntni

Kako smo saznali od nadležnih u JKP Vodovod velika havarija na postrojenjima za preradu vode i  pucanja cevi na više mesta na glavnom cevovodu su sanirane.

Ekipa "Voodovoda" su tokom dva dana uložile maksimalne napore da se problemi otklone i posle punjenja rezervoara situacija sa vodosnabdevanjem se u nedelju u popodnevnim satima normalizuje.

Postepeno potrošači u celom gradu dobijaju vodu, kao i delovi Palanke koji nisu imali uredno vodosnabdevanje još od četvrtka.

Stanje je poboljšano, ali dotrajala vodovodna mreža i postrojenja, nisu garant za stabilno vodosnabdevanje u narednom periodu, pa su kvarovi i havarije sve češći, što dovodi do velikih problema i prekida u isporuci vode građanima.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2017.
U malom broju zgrada u Palanci obavljen izbor upravnika i registracija: Rok za prijavu se produžava
U predviđenom roku u Palanci je prijavljeno 45 stambenih jedinica. U kancelariji 213 u zgradi opštine mogu se dobiti neophodni obrasci i obaviti regisitracija.
Postavljeno: 14.12.2017.
Narodni muzej: Predavanje "Srpska stradanja u 20. veku (petak, 18 sati)
Tom prilikom će se svima nama predstaviti Muzej žrtava genocida, na čelu sa direktorom dr Veljkom Ćuriđem Mišinom, Nemanja Devic sa svojom knjigom "Smederevski kraj u II svetskom ratu, žrtve rata", kao i Bojan Arbutina.
Postavljeno: 14.12.2017.
Biblioteka "Milutin Srećković" proslavila Dan bibliotekara: Najvernijim čitaocima na poklon knjige i članska karta za 2018. godinu
Ideja je bila da se nagradi ljubav prema knjizi i da se privuku novi članovi. Najmlađi nagrađeni citalac je Đorđe Đorđević, učenik četvrtog razreda OŠ HIM.
 

 
 
Kursna lista