Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Dečija nedelja u područnim odeljenjima cerovačke škole u Mramorcu i Bašinu
Postavljeno: 08.10.2017.
Učernici iskazali kreativnost, posetiliu festival i muzej u Palanci i organozovani su edukativni sadržaji

Učenici područnog odeljenja iz Mramorca  OŠ „ Milija Rakić“ , Cerovac su u okviru Dečije nedelje imali aktivnost  „Drug drugu“ gde su u kovertama ostavljali poruke za svoje drugare. Svi su se iskreno radovali najlepšim željama i dobrim osobina koje su pročitali o sebi.

Povodom Dečije nedelje koja se obeležava od 2.do 8. oktobra, učenici mlađih razreda OŠ"Milija Rakić" u Cerovcu, kao i u podrucnim odeljenjima u Mramorcu i u Bašinu organizivali su maskenbal uz prigodan program. Deca su svojim originalnim i maštovitim maskama pokazala svoju kreativnost.

U  okviru Pratećeg programa 11. Festivala dečijeg dramskog stvaralaštva „Vragolaste pozorištarije“ učenici OŠ „ Milija Rakić“ , Cerovac (područna odeljenja Mramorac i Bašin) su bili u foajeu Gradskog pozorišta i pogledali izložbu radova polaznika Škole crtanja „Krug“.  Odgledali su predstavu „Pipi duga čarapa“ učenika iz Bečeja u Gradskom pozorištu u Smederevskoj Palanci. U Narodnom muzeju su pogledali izložbe "Aut Augustus Aut Nihil".


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.09.2018.
Saobraćajna inspekcija: Saobraćaj će se u dane Krstvodanskog vašara u Palanci odvijati izmenjeom trasom i obilaznicama
Zatvara se Glavaševa ulica i deo Trga heroja u vreme Krstovdanskog vašara i Krstvodanskih dana
Postavljeno: 25.09.2018.
Realizacija projekta Vlade Srbije i opština V. Plana i S. Palanka izgradnje 13 novih bunara na izvorištu i Fabrici vode u Trnovču(VIDEO)
Počela prva faza realizacije zajedničkog projekta, koja obuhvata izgradnju tri nova bunara. Radove obišli čelnici opština Igor Matković i Nikola Vučen
Postavljeno: 25.09.2018.
Izložba "Hartije od vrednosti" 27. septembra u galeriji Centra za kulturu Masuka
Izložba će biti otvorena u četvrtak od 19 časova.
 

 
 
Kursna lista