Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Udruženje "Svet reči" u Velikoj Plani obeležava 10. oktobar Dan mentalnog zdravlja i nedelju mentalnog zdravlja(VIDEO)
Postavljeno: 10.10.2017.


Tim za za zastitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja Gimnazije u Velikoj Plani, u okviru partnerskog projekta sa "Svetom reci", organizije "Nedelju mentalnog zdravlja" u okviru koje ce biti organizovane raznovrsne aktivnosti namenjene mladima i njihovim roditeljima i profesorima.

Povodom Dana mentalnog zdravlja, 10. oktobra, Tim za za zastitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja Gimnazije u Velikoj Plani,   u okviru partnerskog projekta sa  "Svetom reci", organizije "Nedelju mentalnog zdravlja"  u okviru koje ce biti organizovane raznovrsne aktivnosti namenjene mladima i njihovim roditeljima i profesorima.

Ove aktivnosti su deo velikog projekta "MI NE PRICAMO DRUGIMA, MI PRICAMO SA TOBOM - PROGRAM PREVENCIJE MENTALNOG ZDRAVLJA MLADIH U OPSTINI VELIKA PLANA" koji sprovodi Udruzenje "Svet reci" uz podrsku Ministarstva omladine i sporta i Opstine Velika Plana.

Od utorka, 10. do petka 13. oktobra, u klubu "Gimnazijalac" bice organizovane radionice i tribine sa mladima i njihovim roditeljima, na kojima ce ucestovati Dr psiholoskih nauka iz Novog Sada Lada Marinkovic, dr Snezana Milojevic - pedijatar Doma zdravlja u Velikoj Plani, Smilja Sindjelic-psiholog u Gimnaziji i u Psiholoskom savetovalistu za mlade koje se deo projektnih aktivnosti, Ivana Milosavljevic - psiholog iz Centra "Progressum" iz Beograda i Jelena Zlatkova - autorka i koordinatorka projekta i Tima za zastitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja u Gimnaziji.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.02.2018.
Tri boksera Goše na pojedinačnom Prvenstvu Srbije u Jagodini(VIDEO)
Na državnom prvenstvu od 21. do 24, februara nastupiće Dušan i Zlatko Janjić i Kristijan Jovanović
Postavljeno: 20.02.2018.
Medicina rada Doma zdravlja ponovo na meti provalnika: Obijene prostorije i načinjena materijalna šteta(VIDEO)
Provala se dogodila u noći izmedju subote i nedelje. Policijska istraga je u toku
Postavljeno: 20.02.2018.
Privode se kraju radovi na sanaciji trotoara u ulice Svetog Save u centru Palanke(VIDEO)
 

 
 
Kursna lista