Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Udruženje "Svet reči" u Velikoj Plani obeležava 10. oktobar Dan mentalnog zdravlja i nedelju mentalnog zdravlja(VIDEO)
Postavljeno: 10.10.2017.


Tim za za zastitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja Gimnazije u Velikoj Plani, u okviru partnerskog projekta sa "Svetom reci", organizije "Nedelju mentalnog zdravlja" u okviru koje ce biti organizovane raznovrsne aktivnosti namenjene mladima i njihovim roditeljima i profesorima.

Povodom Dana mentalnog zdravlja, 10. oktobra, Tim za za zastitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja Gimnazije u Velikoj Plani,   u okviru partnerskog projekta sa  "Svetom reci", organizije "Nedelju mentalnog zdravlja"  u okviru koje ce biti organizovane raznovrsne aktivnosti namenjene mladima i njihovim roditeljima i profesorima.

Ove aktivnosti su deo velikog projekta "MI NE PRICAMO DRUGIMA, MI PRICAMO SA TOBOM - PROGRAM PREVENCIJE MENTALNOG ZDRAVLJA MLADIH U OPSTINI VELIKA PLANA" koji sprovodi Udruzenje "Svet reci" uz podrsku Ministarstva omladine i sporta i Opstine Velika Plana.

Od utorka, 10. do petka 13. oktobra, u klubu "Gimnazijalac" bice organizovane radionice i tribine sa mladima i njihovim roditeljima, na kojima ce ucestovati Dr psiholoskih nauka iz Novog Sada Lada Marinkovic, dr Snezana Milojevic - pedijatar Doma zdravlja u Velikoj Plani, Smilja Sindjelic-psiholog u Gimnaziji i u Psiholoskom savetovalistu za mlade koje se deo projektnih aktivnosti, Ivana Milosavljevic - psiholog iz Centra "Progressum" iz Beograda i Jelena Zlatkova - autorka i koordinatorka projekta i Tima za zastitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja u Gimnaziji.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.06.2018.
U Velikoj Plani otvoren je teren za boćanje u okviru Dnevnog boravka za decu, mlade i odrasle sa smetnjama u razvoju “Lane”.
Pored boćanja,ovaj teren funkcionalan je i za druge sportove i letnji bioskop
Postavljeno: 19.06.2018.
Svečanost u SŠ "Žikica Damnjanović" u Palanci za maturante: Sestrinska zakletva, đak generacije i Vukove diplome
Đak generacijke je Zlata Žabarac, maturant medicinskog smera
Postavljeno: 19.06.2018.
Nastavljeno polaganje završnih ispita male mature za osmake: Posle srpskog, na redu matematika
Trećeg dana osmaci će raditi kombinovani test
 

 
 
Kursna lista