Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Udruženje "Svet reči" u Velikoj Plani obeležava 10. oktobar Dan mentalnog zdravlja i nedelju mentalnog zdravlja(VIDEO)
Postavljeno: 10.10.2017.


Tim za za zastitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja Gimnazije u Velikoj Plani, u okviru partnerskog projekta sa "Svetom reci", organizije "Nedelju mentalnog zdravlja" u okviru koje ce biti organizovane raznovrsne aktivnosti namenjene mladima i njihovim roditeljima i profesorima.

Povodom Dana mentalnog zdravlja, 10. oktobra, Tim za za zastitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja Gimnazije u Velikoj Plani,   u okviru partnerskog projekta sa  "Svetom reci", organizije "Nedelju mentalnog zdravlja"  u okviru koje ce biti organizovane raznovrsne aktivnosti namenjene mladima i njihovim roditeljima i profesorima.

Ove aktivnosti su deo velikog projekta "MI NE PRICAMO DRUGIMA, MI PRICAMO SA TOBOM - PROGRAM PREVENCIJE MENTALNOG ZDRAVLJA MLADIH U OPSTINI VELIKA PLANA" koji sprovodi Udruzenje "Svet reci" uz podrsku Ministarstva omladine i sporta i Opstine Velika Plana.

Od utorka, 10. do petka 13. oktobra, u klubu "Gimnazijalac" bice organizovane radionice i tribine sa mladima i njihovim roditeljima, na kojima ce ucestovati Dr psiholoskih nauka iz Novog Sada Lada Marinkovic, dr Snezana Milojevic - pedijatar Doma zdravlja u Velikoj Plani, Smilja Sindjelic-psiholog u Gimnaziji i u Psiholoskom savetovalistu za mlade koje se deo projektnih aktivnosti, Ivana Milosavljevic - psiholog iz Centra "Progressum" iz Beograda i Jelena Zlatkova - autorka i koordinatorka projekta i Tima za zastitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja u Gimnaziji.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 11.12.2017.
Dnevni boravak "Puž" dobio na korišćenje specijalizovano kombi vozilo(VIDEO)
Donacija Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, zahvaljujući saradni sa lokalnom samoupravom
Postavljeno: 11.12.2017.
Opšta bolnica Stefan Visoki: Nema novih slučajeva malih boginja, devet obolelih pacijenata u procesu oporavka
I dalje su na snazi zabrane poseta pacijentima u palanačkoj bolnici
Postavljeno: 11.12.2017.
Stočna pijaca: Slaba ponuda uticala na porast cena
Obim ponude i potražnje za ratarskim kulturama ostao je na nepromenjenom nivou.
 

 
 
Kursna lista