Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Obeležen Dan PU Čika Jova Zmaj u Palanci: Priredba u hali OŠ Vuk Karadžić
Postavljeno: 11.10.2017.


Učestvovali mališani i vaspitači iz svih vrtića

Predškolska ustanova "Čika Jova Zmaj" je na prigodan način obeležila svoj dan- 10. oktobar. U hali OŠ Vuk Karadžić je održana priredba, koja je trajala duže od jenog sata.

Učestvovali su maišani i vaspitači iz svih vrtića, objekata PU Čika Jova Zmaj, a viđene su zanimljive, maštovite, raznovrsne, kreativne i inspirativne koreografije. Deca i vaspitači, pa i roditelji, su se svojski potrudili da posetiocima pokažu sve ono iz bogatog repertoara, koji su spremali u prethodnom periodu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2017.
U malom broju zgrada u Palanci obavljen izbor upravnika i registracija: Rok za prijavu se produžava
U predviđenom roku u Palanci je prijavljeno 45 stambenih jedinica. U kancelariji 213 u zgradi opštine mogu se dobiti neophodni obrasci i obaviti regisitracija.
Postavljeno: 14.12.2017.
Narodni muzej: Predavanje "Srpska stradanja u 20. veku (petak, 18 sati)
Tom prilikom će se svima nama predstaviti Muzej žrtava genocida, na čelu sa direktorom dr Veljkom Ćuriđem Mišinom, Nemanja Devic sa svojom knjigom "Smederevski kraj u II svetskom ratu, žrtve rata", kao i Bojan Arbutina.
Postavljeno: 14.12.2017.
Biblioteka "Milutin Srećković" proslavila Dan bibliotekara: Najvernijim čitaocima na poklon knjige i članska karta za 2018. godinu
Ideja je bila da se nagradi ljubav prema knjizi i da se privuku novi članovi. Najmlađi nagrađeni citalac je Đorđe Đorđević, učenik četvrtog razreda OŠ HIM.
 

 
 
Kursna lista