Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Besplatni medicinski pregledi za građane u nedelju i u palanačkim i velikoplanjanskim zdravstvenim ustanovama(VIDEO)
Postavljeno: 11.10.2017.


U OB Stefan Visoki i u Domovima zdravlja radiće se ginekološki pregledi, ultrazvuk abdomena i PSA, odnosno specifični antigen prostate koji otkriva tumorske promene.

Akcija besplatnih pregleda, koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja, biće nastavljena u nedelju, 15. okobra, od 8 do 16 sati.

Za razliku od prve, kada su 17. septembra, besplatni pregledi organizovani u kliničkim centrima i 58 opštih bolnica u Srbiji, ovoga puta uključiće se i domovi zdravlja, a radiće se ginekološki pregledi, ultrazvuk abdomena i PSA, odnosno specifični antigen prostate koji otkriva tumorske promene.


Od 8 do 16 sati u zdravstvene ustanove na ove tri vrste pregleda mogu da dođu svi zainteresovani, pa i građani koji iz nekog razloga nemaju zdravstvenu ispravu.

Besplatni pregledi biće realizovani u nedelju i u Opštoj bolnici Stefan Visoki, kao i u Domovima zdravlja u Palanci i Velikoj Plani

Nastavak akcije, za TV Jasenicu, najavio je Dr Nikola Ristić, direktor OB Stefan Visoki:

 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2017.
U malom broju zgrada u Palanci obavljen izbor upravnika i registracija: Rok za prijavu se produžava
U predviđenom roku u Palanci je prijavljeno 45 stambenih jedinica. U kancelariji 213 u zgradi opštine mogu se dobiti neophodni obrasci i obaviti regisitracija.
Postavljeno: 14.12.2017.
Narodni muzej: Predavanje "Srpska stradanja u 20. veku (petak, 18 sati)
Tom prilikom će se svima nama predstaviti Muzej žrtava genocida, na čelu sa direktorom dr Veljkom Ćuriđem Mišinom, Nemanja Devic sa svojom knjigom "Smederevski kraj u II svetskom ratu, žrtve rata", kao i Bojan Arbutina.
Postavljeno: 14.12.2017.
Biblioteka "Milutin Srećković" proslavila Dan bibliotekara: Najvernijim čitaocima na poklon knjige i članska karta za 2018. godinu
Ideja je bila da se nagradi ljubav prema knjizi i da se privuku novi članovi. Najmlađi nagrađeni citalac je Đorđe Đorđević, učenik četvrtog razreda OŠ HIM.
 

 
 
Kursna lista