Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Besplatni medicinski pregledi za građane u nedelju i u palanačkim i velikoplanjanskim zdravstvenim ustanovama(VIDEO)
Postavljeno: 11.10.2017.


U OB Stefan Visoki i u Domovima zdravlja radiće se ginekološki pregledi, ultrazvuk abdomena i PSA, odnosno specifični antigen prostate koji otkriva tumorske promene.

Akcija besplatnih pregleda, koju je pokrenulo Ministarstvo zdravlja, biće nastavljena u nedelju, 15. okobra, od 8 do 16 sati.

Za razliku od prve, kada su 17. septembra, besplatni pregledi organizovani u kliničkim centrima i 58 opštih bolnica u Srbiji, ovoga puta uključiće se i domovi zdravlja, a radiće se ginekološki pregledi, ultrazvuk abdomena i PSA, odnosno specifični antigen prostate koji otkriva tumorske promene.


Od 8 do 16 sati u zdravstvene ustanove na ove tri vrste pregleda mogu da dođu svi zainteresovani, pa i građani koji iz nekog razloga nemaju zdravstvenu ispravu.

Besplatni pregledi biće realizovani u nedelju i u Opštoj bolnici Stefan Visoki, kao i u Domovima zdravlja u Palanci i Velikoj Plani

Nastavak akcije, za TV Jasenicu, najavio je Dr Nikola Ristić, direktor OB Stefan Visoki:

 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: VANDALI I UNIŠTITELJI: Kenini ljubimci cepali plakate SNS u Azanji
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: Smederevska Palanka zasvetlela posle godina teškog Keninog mraka
Postavljeno: 16.03.2018.
ePodunavlje: UDOVIČIĆ: Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Smederevsku Palanku - Srpska napredna stranka" pobeđuje na izborima!
 

 
 
Kursna lista