Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Opštinska organizacija penzionera: Počinje upis za nabavku ogreva za narednu godinu(VIDEO)
Postavljeno: 01.11.2017.


Iz organizacije pozivaju penzionere da od ponedeljka, 6. novembra dođu i prijave se za ugalj čija bi cena trebalo da ostane ista. Potrebno je platiti članarinu od 200 dinara, doneti poslednji penzioni ček i ličnu kartu.

Upis penzionera za nabavku ogreva za grejnu sezonu naredne godine zvanično počinje danas, 1. novembra, ali u Opštinskoj organizaciji penzionera u Palanci napominju da će upis u praksi početi od ponedeljka, 6. novembra kada budu pripremljeni svi obrasci neophodni za prijavljivanje. 
 
 Slobodan Pantić, predsednik OO penzionera potvrdio je da će cena ogreva ostati ista kao i ove godine, kao i da će pripadnicima trećeg doba biti omogućeno da ogrev plaćaju u više rata. Za sada broj rata nije precizno utvrđen, ali se očekuje da to bude od 8 do 10 mesečnih rata. 
 
Za nabavku ogreva preko organizacije potrebno je učlanjenje u istu i uredno izmirena članarina (koja je godinama nepromenjena i iznosi 200 dinara na godišnjem nivou), poslednji penzioni ček i lična karta. Isplata će početi u januaru.
 
Iz Opštinske organizacije penzionera pozivaju članove da već od ponedeljka počnu da se prijavljuju jer oni penzioneri koji to obave u ovom početnom periodu, isporuku ogreva mogu očekivati u martu mesecu 2018. godine. 
 
Ogrev koji je naručen za aktuelnu grejnu sezonu najvećim delom je isporučen penzionerima, ostalo je još oko 150 tona, od ukupno 1.500 tona naručenog uglja. Preostala neisporučena količina trebalo bi da dođe do domova najstarijih sugrađana do kraja novembra. 

 
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.01.2018.
Centar za kulturu Smederevo: Predavanje "Srbija- nastanak kraljevine" Dr Radivoja Radića (utorak, 19 sati)
Predavanje će biti upriličeno u okviru 29. Smederevskih svetosavskih svečanosti
Postavljeno: 22.01.2018.
Gosti na Svetog Savu u školi u Vodicama biće mališani iz "Dečjeg sela" u Sremskoj Kamenici(VIDEO)
Tradicionalno, deca i učitelji područnog odeljenja OŠ Olga Milošević će ugostiti drugare i decu bez roditeljkog staranja iz Dečjeg sela
Postavljeno: 22.01.2018.
Tri medalje za atletičare Jasenice na Otvorenom prvenstvu Beograda u dvorani
Zlatna odličja osvojili Branko Basarić i Pavle Davidović
 

 
 
Kursna lista