Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Ekološki pokret Palanke organizovao akciju sađenja drveća u dvorištu vrtića "Petar Pan"
Postavljeno: 07.11.2017.


Mališani su ciljna grupa kojoj je projekat "Diši duboko" namenjen, a cilj je da najmlađi kroz ovakve akcije nauče više o tome koliko je vazduh zagađen, ali i kako se on može prečistiti.

Projekat Ekološkog pokreta Palanke koji nosi naziv „Diši duboko“ uključio je mališane iz svih gradskih vrtiča u radionice i akcije koje imaju za cilj da upravo najmlađoj populaciji pošalju poruke o značaju očuvanja životne sredine.

Ovaj projekat u prvi plan ističe smanjenje zagađenosti vazduha, a kako je poznato da je drvo prava fabrika čistog vazduha, deca iz vrtića "Petar Pan" u Palanci posadili su u dvorištu te ustanove sadnice različitih vrsta stabala. 

 
„Ovo je završna faza projekta kada oni aktivno učestvuju, sade drveće gde opet kroz tu sadnju mi pokušavamo da ponovimo ono što je naučeno, da nam je i drveće, odnosno biljke, veoma bitno za prečišćavanje vazduha. Oni to kroz konkretnu aktivnost mogu još jednom da ponove“, rekla je Elizabeta Milošević iz Ekološkog pokreta Palanke. 
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.11.2017.
Predsednik Opštine Toplica Pintorović organizovao prijem za Anu Joković potpredsednika Košarkaškog saveza Srbije(VIDEO)
Prijemu prisustvovali i pedstavnici ŽKK Sistem, na čelu sa trenerom Predragom Stanoševićem
Postavljeno: 22.11.2017.
Vakcinacija protiv sezonskog gripa u palanačkom Domu zdravlja u subotu od 8 do 12 sati(VIDEO)
U centralnom punktu Opšte medicine Doma zdravlja u Smederevskoj Palanci, bez zakazivanja i čekanja na nalog izabranog lekara, samo sa zdravstvenom knjižicom, penzioneri i radno aktivno ući će u proces vakcinacije
Postavljeno: 22.11.2017.
„Kome verujete?“ pred palanačkom publikom
Predstava je zakazana za subotu od 20 sati.
 

 
 
Kursna lista