Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Ekološki pokret Palanke organizovao akciju sađenja drveća u dvorištu vrtića "Petar Pan"
Postavljeno: 07.11.2017.


Mališani su ciljna grupa kojoj je projekat "Diši duboko" namenjen, a cilj je da najmlađi kroz ovakve akcije nauče više o tome koliko je vazduh zagađen, ali i kako se on može prečistiti.

Projekat Ekološkog pokreta Palanke koji nosi naziv „Diši duboko“ uključio je mališane iz svih gradskih vrtiča u radionice i akcije koje imaju za cilj da upravo najmlađoj populaciji pošalju poruke o značaju očuvanja životne sredine.

Ovaj projekat u prvi plan ističe smanjenje zagađenosti vazduha, a kako je poznato da je drvo prava fabrika čistog vazduha, deca iz vrtića "Petar Pan" u Palanci posadili su u dvorištu te ustanove sadnice različitih vrsta stabala. 

 
„Ovo je završna faza projekta kada oni aktivno učestvuju, sade drveće gde opet kroz tu sadnju mi pokušavamo da ponovimo ono što je naučeno, da nam je i drveće, odnosno biljke, veoma bitno za prečišćavanje vazduha. Oni to kroz konkretnu aktivnost mogu još jednom da ponove“, rekla je Elizabeta Milošević iz Ekološkog pokreta Palanke. 
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.02.2018.
Danas su Bele poklade, sutra počinje Vaskršnji post
Poklade su dan za praštanje i veselje
Postavljeno: 18.02.2018.
Optužbe na račun Gradonačelnice Smedereva prevazilaze lokalne okvire
Kako navode mediji, optužbe na račun Dr Jasne Avramović da preti i vrši pritisak na odbornike mogle bi se naći pred resornim Ministarstvom
Postavljeno: 18.02.2018.
Dejan Stošić kandidat za načelnika Podunavskog okruga!
Trtenutno je na funkciji jednog od poverenika Gradskog odbora SNS u Smederevu
 

 
 
Kursna lista