Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Služba polivalentne patronaže Doma zdravlja održala stručna predavanja za učenike Palanačke gimnazije(VIDEO)
Postavljeno: 08.11.2017.


Tema je bila Polno prenosive bolesti, a predavač, za učenike prvog i razreda, viša medicinska sestra i glavna sestra Službe patronaže Danijela Petrović

Saradnja palanačkog Doma zdravlja sa obrazovnim ustanovama je nastavljena. Služba polivalentne patronaže za starije osnovce i srednjškolce organizuje stručna predavanja, koja se odnose na polne bolesti u doba adolescencije.

Danijela Petrović, glavna sestra Slube polivalentne službe Doma Zdravlja, je održala stručno predavanje za učenike prvog i drugog razreda Palanačkje gimnazije.

Tema predavanja je "Polno prenosive bolesti", a učenici su u neposrednoj komunikaciji mogli da postavljaju pitanja o veoma važnim oblastima za njihov uzrast i odrastanje.

Kako je viša medicinska sestra Danijela Petrović, potvrdila za TV jasenicu, u planu su ovakva predavanja i za učenike ostalih škola u gradu, kao i za srednjoškolce trećeg i četvrtog razreda.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.02.2018.
Danas su Bele poklade, sutra počinje Vaskršnji post
Poklade su dan za praštanje i veselje
Postavljeno: 18.02.2018.
Optužbe na račun Gradonačelnice Smedereva prevazilaze lokalne okvire
Kako navode mediji, optužbe na račun Dr Jasne Avramović da preti i vrši pritisak na odbornike mogle bi se naći pred resornim Ministarstvom
Postavljeno: 18.02.2018.
Dejan Stošić kandidat za načelnika Podunavskog okruga!
Trtenutno je na funkciji jednog od poverenika Gradskog odbora SNS u Smederevu
 

 
 
Kursna lista