Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
OŠ Brana Jevtić iz Kusatka dobija "pametnu tablu" u akciji kompanije "Bambi"
Postavljeno: 09.11.2017.


Interaktivna tabla za Kusačane, kao jedinog dobitnika iz palančke opštine i među 50 škola u Srbiji, na osnovu predloga Školske uprave Požarevac

OŠ Brana Jevtić iz Kusatka može se podišiti odličnim rezultatima. To je još jednom potvrženo i vrednovano od strane Školske uprave Požarevac, koja je kusadačku školu predložila, kao jedinu iz palanačke opštine, za dobijanje tzv "pametne table", u akciji kompanije "Bambi".

Ova vest je objavljena na zvaničnoj Fejsbuk stranici OŠ Brana Jevtić. Prenosimo tekst u celini:

"Povodom obeležavanja jubileja, pedeset godina od osnivanja kompanije Bambi, navedena kompanija u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja dodeljuje pedeset interaktivnih tabli osnovnim školama na teritoriji Republike Srbije." 
50 najboljih škola u Srbiji će dobiti table, škole su predložile njihove školske uprave na osnovu postignuća i zalaganja. Školska uprava Požarevac je predložila tri škole iz svog Podunavskog okruga. Jedna je iz Smedereva, jedna iz Požarevca i treća je naša OŠ "Brana Jevtić", jedna jedina u našoj Opštini!"


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.02.2018.
Danas su Bele poklade, sutra počinje Vaskršnji post
Poklade su dan za praštanje i veselje
Postavljeno: 18.02.2018.
Optužbe na račun Gradonačelnice Smedereva prevazilaze lokalne okvire
Kako navode mediji, optužbe na račun Dr Jasne Avramović da preti i vrši pritisak na odbornike mogle bi se naći pred resornim Ministarstvom
Postavljeno: 18.02.2018.
Dejan Stošić kandidat za načelnika Podunavskog okruga!
Trtenutno je na funkciji jednog od poverenika Gradskog odbora SNS u Smederevu
 

 
 
Kursna lista