Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Doma zdravlja u Palanci obeležio krsnu slavu ustanove: Svetog Kozmu i Damjana(VIDEO)
Postavljeno: 14.11.2017.


Ovogodišnji domaćin slave bila je Služba za zdravstvenu zaštitu žena na čelu sa načelnicom Dr Dragicom Petković MIlićević

U Domu zdravlja u Smederevskoj Palanci danas je obeležena  lekarska slava, praznik posvećen Kozmi i Damjanu, u narodu poznat i kao Vračevi.

Rezanju slavskog kolača u bolničkoj kapeli Svetog despota Stefana Visokog  prisustvovao je veći broj lekara i zdravstvenih radnika palanačkog Doma zdravlja. Obred sečenja i prigodnu besedu povodom slave i zaštitnika lekarske profesije obavio je Tihomir Andjelković, protojerej stavrofor.

Ovogodišnji domaćin slave bila je Služba za zdravstvenu zaštitu žena na čelu sa načelnicom Dr Dragicom Petković MIlićević. Domaćinstvo slave za narednu godinu predato je Službi stomatologije, a ispred ovog Odeljenja kolač je preuzela Dr Nevena Gašparević

Slava Sveti Kozma i Damjan se po drugi put obeležava u ovoj zdravstvenoj ustanovi, a nakon sečenja slavskog kolača u prostorijama Doma zdravlja  priredjen je i prigodan koktel za domaćine, zaposlene i goste. Slavsku trpezu pripremili su ovogodišnji domaćini Služba za zdravstvenu zaštitu žena.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.03.2018.
NARODNI POSLANIK SUŠEC NA TV JASENICA: Kena je razbojnik kakvog Podunavlje ne pamti! (VIDEO)
Postavljeno: 18.03.2018.
ePodunavlje: IVER NE PADA DALEKO OD KLADE: Mačak po ugledu na Kenu kupuje glasove u Vodicama
Postavljeno: 18.03.2018.
ePodunavlje: Održan Prvi džudo turnir "Smederevska Palanka 2018"
 

 
 
Kursna lista