Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Trener košarkaša Mladosti Zoran Todorović za TV Jasenicu: Volim Palanku, klub je odlično organizovan, treba nam podrška navijača do Prve lige(VIDEO)
Postavljeno: 23.11.2017.


Renomirani stručnjak pozvao navijače na utakmicu sa Kolubarom u subotu u 19 sati

Dolaskom poznatog trenera Zorana Todorovića igra košarkaša palanačke Mladosti je dobila sasvim novu dimenziju. Tim deluje, skladno, odgovorno, odlično, posebno u defanzivi, atmosfera je na viosokom nivou. Reper za to su rezultati. Od dolaska na kormilo,selektora univerzitetske reprezentacije i priznatog i dokazanog stručnjaka, Mladost je ostvarila tri ubedljive pobede, sa preko 20 i 30 poena razlike.

Sada Palančani zaostaju samo jednu pobedau za vodećim Užičanima. U subotu, u 19 sati, u hali OŠ Vuk Karadžić, sledi novo iskušenje. U Palanku dolazi kvalitetan sastav Kolubare. 

Zoran Todorović, šef struke Mladosti je, za TV Jasenicu, govorio o narednom duelu, razlozima za povratak u Palanku, gde je pre dve decenije igrao za Gošu, ambicijama, atmosferi, preduslovima za uspeh, sjajno organizovanom klubu i neophodnosti da se mnogo bolje radi sa mladjim kategorijama. Pozvao je navijače da pomognu u pohodu na Košarkašku ligu Srbije i viši rang: 

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.10.2018.
Održana peta sednica Skupštine opštine S. Palanka
Svih 39 tačaka dnevnog reda je usvojeno. Usvojene odluke o ukidanju Centra za razvoj sporta i Opštinske turističke organizacije, kao i o pokretanju postupka likvidacije JKP Pijace, zelenilo i čistoća
Postavljeno: 15.10.2018.
U palanačkom Domu zdravlja počela vakcinacija protiv sezonskoig gripa(VIDEO)
Ova ustanova raspolaže sa 1.500 doza vakcina. Vakcinacija se obavlja u svim ambulantama Doma zdravlja
Postavljeno: 15.10.2018.
Učenici OŠ "Đorđe Jovanović" iz Selevca danas prisustvuju svečanoj dodeli nagrada u Ruskom domu
Njihov film "Jezik moje majke" je nagrađen prvim mestom.
 

 
 
Kursna lista