Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Palanački košarkaš Nikola Tanasković ponovo u timu Partizana
Postavljeno: 30.11.2017.


Talentovani krilni centar vraćen u crno- beli roster sa pozajmice iz subotičkog Spartaka, odlukom trenera Mute Nikolića.

Nikola Tanasković (20, 204 cm), košarkaš rodjen u Palanci, je letos potpisao četvorogodišnji ugovor sa beogradskim Partizanom. Međutim, nakon pripremnog perioda, stručni štab ga je poslao na pozajmicu u Spartak iz Subotice, gde se perspektivni krlini centar sjajno snašao i jedan je od najboljih igrača Košarkaške lige Srbije.

Nagrada za to je stigla ovih dana, jer je trener Muta Nikolić odlučio da Nikolu Tanasković vrati u roster "crno- belih".

Mladi reprezentativac Srbije je u odličnoj formi i dokazuje potencijal, ali osnovni razlog njegovog povratka u Partizan jeste manjak igrača na treningu.

"Morao sam da povučem Tanaskovića iz Spartaka, gde igra na dvojnu licencu, da bismo mogli da radimo normalno, da malo popunimo redove", rekao je  Muta Nikolić za "Sportski žunal".

Dakle, videćemo da li će Nikola Tansković ostati u Partizanu  i biti u timu u narednim utakmicama, pre svega u ABA ligi.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.07.2018.
RHMZS: Upozorenje na vremenske nepogode sa obilnijim padavinama
Očekuje se da u nedelkju uveče i u ponedeljak Srbiju zahvati nevreme, sa padom temperature
Postavljeno: 20.07.2018.
JP Putevi Srbije: Dopuna za elektronsku naplatu putarine (ENP) moguća samo na vidno obeleženim saobraćajnim kanalima
Minimalan iznos je 2000 dinara, a odluka se primenjuje od 15. jula
Postavljeno: 20.07.2018.
Opštini Palanka 150 hiljada evra za učešće u projektu "Inicijativa za socijalnu dimenziju evropskih intergracija"
Ovu vest potvrdio je predsednik opštine Nikola Vučen, a Palanka je jedna od 15 lokalnih samouprava učesnica u projektu za pomoć socijalno ugroženom stanovništvu
 

 
 
Kursna lista