Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
TV Jasenica saznaje: Do kraja sedmice trebalo bi da bude održana konstitutivna sednica Privremenog organa opštine S. Palanka
Postavljeno: 05.12.2017.


Posle objavljivanja odluke u Službenom glasniku, članovi Privremenog organa dobijaju rešenja o imenovanju od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave

Privremeni organ opštine S. Palanka je imenovan od strane Vlade Srbije, a na predlog Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Odluka je objavljena u Službenom glasniku i stupila je na snagu. Zakonski je ostalo da članovi dobiju rešenja o imenovanju od strane pomenutog, resornog, Ministarstva.

Kako saznaje TV Jasenica, do kraja sedmice trebalo bi da bude održana konstitutivna sednica Privremenog organa. Članovi ovog tela će izabrati i sekretara.

Da podsetimo, Privremeni organ je imenovan, a Skupština opština raspuštena, jer su se stekli zakonski preduslovi za to, pošto zasedanje lokalnog prlamenta nije održano duže od tri meseca.

Predsednik Privremenog organa je Nikola Vučen (SNS), a članovi Ivan Gajić (SNS), Mioljub Radovanović (SNS), Petar Jelić (SPS) i Dr Nikola Grujić (DS).


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.04.2018.
Elektrodistribucaija: Deo Ratara bez struje u utorak od 9 do 14 sati
Razlog su radovi na elektroenergetskoj mreži
Postavljeno: 23.04.2018.
Obeležavanje Dana opštine Velika Plana od 24. do 30. aprila
Svečana sednica SO zakazana za petak, 27. april
Postavljeno: 23.04.2018.
Počinje zvanični program "Nušićevih dana" u Smederevu
Od 23. do 28. aprila traje Festivalski program
 

 
 
Kursna lista