Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
TV Jasenica saznaje: Do kraja sedmice trebalo bi da bude održana konstitutivna sednica Privremenog organa opštine S. Palanka
Postavljeno: 05.12.2017.


Posle objavljivanja odluke u Službenom glasniku, članovi Privremenog organa dobijaju rešenja o imenovanju od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave

Privremeni organ opštine S. Palanka je imenovan od strane Vlade Srbije, a na predlog Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave. Odluka je objavljena u Službenom glasniku i stupila je na snagu. Zakonski je ostalo da članovi dobiju rešenja o imenovanju od strane pomenutog, resornog, Ministarstva.

Kako saznaje TV Jasenica, do kraja sedmice trebalo bi da bude održana konstitutivna sednica Privremenog organa. Članovi ovog tela će izabrati i sekretara.

Da podsetimo, Privremeni organ je imenovan, a Skupština opština raspuštena, jer su se stekli zakonski preduslovi za to, pošto zasedanje lokalnog prlamenta nije održano duže od tri meseca.

Predsednik Privremenog organa je Nikola Vučen (SNS), a članovi Ivan Gajić (SNS), Mioljub Radovanović (SNS), Petar Jelić (SPS) i Dr Nikola Grujić (DS).


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.07.2018.
Održana 4. sednica Skupštine opštine S. Palanka
Usvojena jedina tačka dnevnog reda, koja se odnosi na konverziju duga i potraživanja opštine prema SP Lasta
Postavljeno: 20.07.2018.
Policijska uprava Smederevo: Akcija suzbijanja krijumčarenja na Dunavu
Oduzeto 6 neregistrovanih čamaca
Postavljeno: 20.07.2018.
TV Jasenica saznaje: Palančanin Perica Ognjenović sportski direktor i koordinator mladjih selekcija u slovenačkoj Gorici!!!
Bivši as, a sada fudbalski trener, pored rada u FSS i omladinskoj reprezentaciji, na pragu dogovora sa Slovencima oko rada u tamošnjem prvoligašu
 

 
 
Kursna lista