Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Derbi sezone u Palanci i duel prva dva tima na tabeli Druge lige: Košarkaši Mladosti dočekuju užičku Slobodu(VIDEO)
Postavljeno: 07.12.2017.


Derbi je na programu u subotu, u 19 sati, a Palančani će u slučaju pobede preuzeti prvo mesto na tabeli

Posle pet uzastopnih pobeda, nakon dolaska trenera Zorana Todorovića, u taboru palanačke Mladosti atmosfera je na visokom nivou. Ipak, pravo iskušenje i najvažniji duel sezone, u Drugoj ligi Srbije, ih očekuje u subotu.

U halu OŠ Vuk Karadžić dolazi lider na tabeli i, po opštem mišljenju najkvalitetniji sastav u ligi, Sloboda iz Užica. Derbi počinje u 19 sati, a interesovanje navijača je veliko.

Palančani u mirnom ambijentu i bez pritiska očekuju meč, koji će ih u slučaju pobede dovesti na prvo mesto na tabeli. Užičani imaju jedan, a Mladost dva poraza u dosadašnjiuh deset utakmica.

Trener Mladosti  Zoran Todorović i sjajni centar Nemanja Arsić su, za TV Jasenicu, najavili derbi sa Užičanima i naglasili da im je pomoć navijača neophodna:

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.11.2018.
Nova pobeda i "stotka" palanačkih košarkaša na neugodnom gostovanju: Pirot- Mladost 99:103
Palančani, sa novim trenerom Igorom Sihom, ostvarili šesti trijumf u Drugoj ligi Srbije. Sjajna partija Milana Janjuševića: 36 poena i 6 trojki
Postavljeno: 17.11.2018.
Zatvoren izvor mineralne vode na Kiseljaku u Palanci zbog havarije na jednom od bunara
Kako su nas obavestili nadležni iz JKP Vodovod kvar, koji je teže prirode, i bunar su nadležnosti fabrike Palanački kiseljak i očekuje se da u ponedeljak bude saniran
Postavljeno: 16.11.2018.
OŠ "Heroj Ivan Muker": Zbog havarije na kotlu i problema sa grejanjem nastava će se od utorka i srede odvijati u prostorijama Palanačke gimnazije i MEŠ Goša
Ovakav raspored izvodjenja nastave će trajati oko 4 nedelje, jer je u toku kupovina novog kotla,za čiju je nabavku i montažu potreban taj vremenski period.
 

 
 
Kursna lista