Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
JKP Vodovod: Dopremljena nova glavna pumpa na postrojenju za preradu vode, ugradnja će se obaviti tokom vikenda
Postavljeno: 22.12.2017.


Nova pumpa bi trebalo da omogući znatno urednije vodosnabdevanje i veće količine vode. Vrednost pumpe 2,5 miliona dinara.

Kako je, za TV Jasenicu, potvrdio Srđan Borić, v.d. direktora JKP Vodovod, dopremljena je nova glavna pumpa za postrojenje za preradu vode. Ugradnja i puštanje u rad će se obaviti tokom vikenda.

Ova pumpa, čija je vrednost 2,5 miliona dinara i koja je nabavljena i kupljena angažovanošću i sredstvima lokalne samouprave, čelnika Privremenog organa i zaposlenih u "Vodovodu", trebalo bi da omogući znatno urednije vodosnabdevanje i veće količine vode za preradu.

Inače, glavna pumpa na postrojenju "Vodovoda" nije zamenjena u protekle četiri decenije, već je postojeća remontovana, a pre nešto više od mesec dana se desio kvar i havarija na njoj, pa nije bila za upotrebu.

Zamenjena je, takođe starom pumpom, koja nije mogla da preradi dovoljne količine vode, što se odrazilo na kompletno vodosnabdevanje i neophodnu primenu isključenja u noćnim satima. Sada bi ti problemi trebalo da budu rešeni, kupovinom nove glavne pumpe.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.10.2018.
Održana peta sednica Skupštine opštine S. Palanka
Svih 39 tačaka dnevnog reda je usvojeno. Usvojene odluke o ukidanju Centra za razvoj sporta i Opštinske turističke organizacije, kao i o pokretanju postupka likvidacije JKP Pijace, zelenilo i čistoća
Postavljeno: 15.10.2018.
U palanačkom Domu zdravlja počela vakcinacija protiv sezonskoig gripa(VIDEO)
Ova ustanova raspolaže sa 1.500 doza vakcina. Vakcinacija se obavlja u svim ambulantama Doma zdravlja
Postavljeno: 15.10.2018.
Učenici OŠ "Đorđe Jovanović" iz Selevca danas prisustvuju svečanoj dodeli nagrada u Ruskom domu
Njihov film "Jezik moje majke" je nagrađen prvim mestom.
 

 
 
Kursna lista