Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Počela sanacija Šulejićeve ulice i krpljenje udarnih rupa na Koloniji
Postavljeno: 27.12.2017.


Šulejićeva ulica se parcijalno presvlači asfaltom, na najkritičnijim deonicama. Narednih dana biće obavljena sanacija Zlatiborske ulice (od uspona za Mikulju do puta za Malu Planu) i puta za Malu Planu. Budžetom za narednu godinu predviđeno 65 miliona dinara za putnu infrastrukturu.

Povoljni vremenski uslovi krajem godine omogućili su da rukovodstvo opštine realizuje sanaciju putnih pravaca u gradu koji su u najlošijem stanju. Krenulo se od Šulejićeve ulice koja je zbog radova zatvorena za saobraćaj, a radovi se nastavljaju i u drugim ulicama.
 
„Mi danas imamo dve ekipe Preduzeća za puteve Požarevac na teritoriji opštine Smederevska Palanka. Hoćemo da pokušamo do kraja godine da iskoristimo ovo lepo vreme i da saniramo udarne rupe u Palanci. Krenuli smo u parcijalno presvlačenje Šulejićeve ulice, onih najkritičnijih delova. Sledeća je Zlatiborka ulica. Radiće se, takođe, parcijalno presvlačenje od uspona za Mikulju pa sve do puta za Malu Plani i put za Malu Planu. Želimo da saniramo taj deo puta koji je u katastrofalnom stanju. To je plan do nove godine. Ono što je bitno za građane opštine Smederevska Planaka je da naglasimo da smo budžetom za sledeću godinu opredelili 65 miliona dinara za konačno dovođenje putne infrastrukture u normalno stanje, da svi naši građani mogu da vide boljitak. Na presvlačenju ulica i na krpljenju udarnih rupa nije se radilo gotovo pet godina“, kaže Nikola Vučen, predsednik Privremenog organa opštine Smederevska Palanka. 
 
I na teritoriji Mesne zajednice Kolonija obavlja se krpljenje udarnih rupa, a prioritet su ulice koje su trase gradskog autobuskog saobraćaja.  
 
„Što se tiče Kolonije, ekipe PZP-a danas rade sanaciju udarnih rupa. To su uglavnom ulice kuda prolazi autobus. To je ono što imamo za sada od sredstava, a naravno sve što bude ostalo videćemo da se sanira još neka ulica na Koloniji“, rekao je Vučen. 
 
Intenzivniji radovi na sanaciji putne infrastrukture planiraju se i tokom sledeće godine, a završetak započetih radova očekuje se polovinom sledeće nedelje.
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.04.2018.
U Palanačkoj gimnaziji održana akcija dobrovoljnog davanja krvi
Akciji se odazvali i učenici sve tri palanačke srednje škole
Postavljeno: 19.04.2018.
EPS Distribucija: U petak bez struje deo Kusatka
Potrošači u traforeonu "Kosovac" biće isključeni zbog radova na zameni brojila.
Postavljeno: 19.04.2018.
Humanitarni koncert folklora "Kad dečija srca zaigraju" u Velikoj Plani
Sav prihod ide u humanitarne svrhe za lečenje dece obolele od raka.
 

 
 
Kursna lista