Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
TV Jasenica za vas saznaje: Radno vreme ustanova i prodajnih objekata u Palanci za praznike
Postavljeno: 29.12.2017.


Najveći broj ustanova i institucija neće raditi 1. i 7. januara, dok neke od njih imaju izmenjeno radno vreme i tokom ostalih dana u prvoj nedelji nove godine. Detalji u tekstu...

Službe Doma zdravlja u Palanci tokom novogodišnjih i Božićnih praznika radiće po izmenjenom režimu. Redukovano radno vreme primenjivaće se 1., 2. i 7. januara. Dečji dispanzer ova tri dana radiće od 8 do 12 sati, u opštoj medicini samo će se deliti terapija u terminu od 7 do 11 časova, u medicini rada deliće se terapija od 7 do 10 sati. Stomatološka služba 1. januara neće raditi, 2. januara radiće od 8 do 12 sati. Tokom tri pomenuta dana specijalističke službe neće raditi. Služba hitne pomoći radiće, kao i uvek, 24 časa. 
 
Iz Opšte bolnice „Stefan Visoki“ obaveštavaju da 1. i 2. januara neće raditi ambulante specijalističkih službi, dok će urgentno prijemno odeljenje raditi normalno. 
 
Iz JKP „Pijace, zelenilo i čistoća“ obaveštavaju da gradska pijaca tokom prazničnih dana neće raditi samo 1. januara, dok će svim ostalim danima biti otvorena. Napominju da će i za Božić pijaca biti otvorena.
 
Izvor mineralne vode Marko T. Leko na Kiseljaku u Palanci radiće skraćeno 31. decembra tj. do 14 časova. Prvog januara i za Božić, izvor će biti otvoren, ali se voda neće naplaćivati. Za Badnji dan radiće skraćeno, do 14 sati. 
 
Za vreme novogodišnjih i Božićnih praznika, Poslovna organizacija „Lasta“ Smederevska Palanka realizovaće autobuski saobraćaj po sledećem rasporedu. 
U nedelju, 31. decembra po redu vožnje za taj dan, 1. januara po redu vožnje za nedelju, a na gradskoj liniji održavaće se polasci od 9 sati. Drugog januara autobusi će saobraćati po redu vožnje za nedelju. Od 3. do 5. januara autobuski saobraćaj će se odvijati u uobičajenim terminima. U subotu i nedelju, na Badnji dan i Božić, primenjuje se red vožnje za subotu i nedelju, a u ponedeljak posle Božića autobusi će ići po redovnom redu vožnje. U periodu od 1. do 8. januara neće se održavati đački polasci jer su učenici na zimskom raspustu. 
 
Pošta u Palanci neće raditi 31. decembra, 1. i 2. januara. 
 
Preduzeće PWW doo. Niš ogranak Smederevska Palanka radiće po sledećem rasporedu: u petak, 29. decembra uprava i blagajna će raditi do 12 sati, u subotu, 30. decembra blagajna neće raditi, u ponedeljak i utorak, 1. i 2. januara uprava i blagajna neće raditi; Kada je reč o operativi i iznošenju smeća, u ponedeljak, 1. januara preduzeće PWW neće raditi, dok će u utorak, 2. januara iznositi smeće samo iz gradskih rejona po rasporedu od ponedeljka i utorka. 
 
Vrtići Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj“ 1. i 2. januara neće raditi. Od 3. do 5. januara radiće dva vrtića: „Petar Pan“ (gde će dolaziti deca iz vrtića „Leptirić“ i vrtića „Naša radost“) i vrtić „Tašmajdan“ (gde će dolaziti deca iz vrtića „Plavi čuperak“). Vrtići u većim selima radiće isto od 3. do 5. januara, dok će u malim selima deca iz vrtića biti na mini raspustu od 29. decembra do 8. januara. Svi vrtići PU „Čika Jova Zmaj“ počeće normalno da rade od 8. januara.
 
Za učenike osnovnih i srednjih škola poslednji radni dan je 29. decembar, a prvi radni dan je 9. januar. 
 
Apoteka „Filly Farm“ radiće 31. decembra produženo, od 8 do 17 sati. Prvog januara neće raditi, 2. januara primeniće skraćeno radno vreme, od 8 do 17 sati. Za Badnji dan radiće do 17 sati, a za Božić neće raditi.
 
Apoteka „Remedia“ će raditi 31. decembra od 8 do 12 sati, prvog januara je neradni dan, 6. januara radiće do 17 časova i za Božić neće raditi.  

DIS marketi radiće 31.decembra skraćeno, do 20 časova, 1. januar je neradni dan,a drugog januara primeniće se redovno radno vreme. Za Badnji dan, DIS će raditi skraćeno – do 18 sati i za Božić neće raditi. 
 
Prodajni objekat „Matijević“ u Smederevskoj Palanci radiće 30. decembra do 21h, u nedelju, 31. decembra radiće od 6 i 30 do 15 časova. Prvi januar je neradni dan, kao i Božić. Svim ostalim danima radiće normalno. 
 
Prodajni objekat „Maxi“ u Palanci radiće 31. decembra od 7 do 18h, a 1. januara neće raditi. U subotu, 6. januara radiće od 7 do 18 sati, a za Božić neće raditi. 
 
Prodajni objekat „Megamarket“ radiće 31. decembra do 18 časova, orvog januara neće raditi, a od 2. januara radi uobičajeno. 
 
Prodajni objekat „Dima“ 31. decembra radiće do 19 sati, 1. januara od 15 sati, 2. januara radiće normalno. U subotu, 6. januara radiće do 18 sati, a 7. januara radiće od 23 časa. 
 
Prodavnica „Idea“ 31. januara radiće do 18 sati, 1. januara neće raditi, 2. januara primeniće se uobičajeno radno vreme, 6. januara radiće do 18 časova i za Božić neće raditi. 
 
Kako stoji na sajtu Raiffeisen banke, ekspoziture ove banke u celoj zemlji radiće 31. decembra do 12 sati (ukoliko se radi o ekspoziturama koje inače rade subotom). Prvi januar je neradni dan za sve filijale. Na Badnji dan radiće do 12 sati one filijale koje inače rade subotom, dok je Božić neradni dan. 
 
Iz Societe Generale banke obaveštavaju da će tokom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika neradni dani Banke biti ponedeljak, 1. januar i utorak, 2. januar 2018. godine. Ostalim danima ekspoziture će raditi prema redovnom radnom vremenu.
 
U skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima, za vreme novogodišnjih praznika, ekspoziture Komercijalne banke neće raditi 1. i 2. januara 2018. godine. Tokom neradnih dana klijentima će na raspolaganju biti 269 bankomata, kao i svi on-line servisi.
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.10.2018.
JKP Vodovod: Pušteni u rad novi bunari na Rudinama u Palanci, dodatnih 17 litara u sekundi vode za potpunu stabilizaciju u vodosnabdevanju(VIDEO)
Ukupna količina vode sa palanačkog izvorišta biće oko 103l/s, a ranije, u vreme restrikcija, je bila 51 l/s
Postavljeno: 19.10.2018.
Srednja škola "Žikica Damnjanović" iz Smederevske Palanke dobila je status međunarodne "Eko-škole"
Tim povodom učenici su bili deo mnogobrojnih aktivnosti vezanih za zaštitu životne sredine
Postavljeno: 19.10.2018.
OŠ "Nikola Tesla" u Goloboku u projektu medjunarodnog istraživanja TIMSS
Ovim istraživanjem ispituje se poznavanje matematike i prirodnih nauka u preko 60 obrazovnih sistema širom sveta.
 

 
 
Kursna lista