Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Čelnik Privremenog organa Nikola Vučen u poseti školi u Maloj Plani(VIDEO)
Postavljeno: 12.01.2018.


Osnovni razlog posete je novi kotao za grejanje, donacija lokalne samouprave. I škola u Baničini dobila novi kotao za grejanje

Predsednik Privremenog organa opštine S. Palanka Nikola Vučen posetio je područno odeljenje OŠ HIM u Maloj Plani. Osnovni razlog posete je donacija lokalne samouprave školi, u vidu kupovine novog kotla za grejanje.

Kotao je već u funkciji i omogućava optimalne uslove za rad, za razliku od proteklog perioda, kada rad sistema za zagrevanje nije funkcionisao na pravi način.. Vrednost je 190 hiljada dinara, a pored ove donacije novi kotao je dobila i škola u Baničini, gde je prethodnih dana došlo do kvara i havarije.

Direktor OŠ HIM Dragutin Đorđević je izrazio zadovoljstvo brzom reakcijom lokalne samouprave u rešavanju gorućih problema i kupovine kotlova za grejanje.

Čelnik Privremenog organa je naglasio da je sledeći priritet u obrazovnim ustanovama sanacija OŠ Nikola esla u Goloboku, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, jer je školska zgrada u veoma lošem stanju.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.01.2018.
Održana šesta sednica Privremenog organa opštine S. Palanka(VIDEO)
Usvojene su sve tačke predviđene obimnim dnevnim redom
Postavljeno: 18.01.2018.
Istorijski arhiv "Veroslava Veljašević" više nije u blokadi!
Ova ustanova izdala je saopštenje za javnost u kojem se navodi da je posle 891 dana izašla iz blokade. Saopštenje prenosimo u celini...
Postavljeno: 18.01.2018.
Povećan broj virusnih i respiratornih infekcija kod dece u Palanci(VIDEO)
Kako kažu nadležni iz Doma zdravlja situacija je uobičajena za zimski period
 

 
 
Kursna lista