Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Čelnik Privremenog organa Nikola Vučen u poseti školi u Maloj Plani(VIDEO)
Postavljeno: 12.01.2018.


Osnovni razlog posete je novi kotao za grejanje, donacija lokalne samouprave. I škola u Baničini dobila novi kotao za grejanje

Predsednik Privremenog organa opštine S. Palanka Nikola Vučen posetio je područno odeljenje OŠ HIM u Maloj Plani. Osnovni razlog posete je donacija lokalne samouprave školi, u vidu kupovine novog kotla za grejanje.

Kotao je već u funkciji i omogućava optimalne uslove za rad, za razliku od proteklog perioda, kada rad sistema za zagrevanje nije funkcionisao na pravi način.. Vrednost je 190 hiljada dinara, a pored ove donacije novi kotao je dobila i škola u Baničini, gde je prethodnih dana došlo do kvara i havarije.

Direktor OŠ HIM Dragutin Đorđević je izrazio zadovoljstvo brzom reakcijom lokalne samouprave u rešavanju gorućih problema i kupovine kotlova za grejanje.

Čelnik Privremenog organa je naglasio da je sledeći priritet u obrazovnim ustanovama sanacija OŠ Nikola esla u Goloboku, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, jer je školska zgrada u veoma lošem stanju.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.09.2018.
U nedelju, 23. septembra, na Gradskom trgu u Smederevu će se održati Guitar Art Day
U okviru ove akcije ćebiti realizovani koncert Kreativnog Kursa gitare, kao i koncert Bojana Ivanovskog poznatog pod pseudonimom JOBY
Postavljeno: 20.09.2018.
U Velikoj Plani održano je akmičenje u paraolimpijskoj igri boćanje dece i mladih sa smetnjama i invaliditetom i dece i mladih bez invaliditeta
Sprovođenje inkluzivnih sportskih aktivnosti za decu i izgradnja terena za boćanje za decu deo su projekta “Sport, inkluzija i boćanje” koji predstavlja integralni deo projekta "Sport za sve"
Postavljeno: 20.09.2018.
Bokser Goše Momčilo Janjić na pripremema juniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo
Mladi Palančanin na reprezentativnim pripremama u Banji Koviljači
 

 
 
Kursna lista