Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Čelnik Privremenog organa Nikola Vučen u poseti školi u Maloj Plani(VIDEO)
Postavljeno: 12.01.2018.


Osnovni razlog posete je novi kotao za grejanje, donacija lokalne samouprave. I škola u Baničini dobila novi kotao za grejanje

Predsednik Privremenog organa opštine S. Palanka Nikola Vučen posetio je područno odeljenje OŠ HIM u Maloj Plani. Osnovni razlog posete je donacija lokalne samouprave školi, u vidu kupovine novog kotla za grejanje.

Kotao je već u funkciji i omogućava optimalne uslove za rad, za razliku od proteklog perioda, kada rad sistema za zagrevanje nije funkcionisao na pravi način.. Vrednost je 190 hiljada dinara, a pored ove donacije novi kotao je dobila i škola u Baničini, gde je prethodnih dana došlo do kvara i havarije.

Direktor OŠ HIM Dragutin Đorđević je izrazio zadovoljstvo brzom reakcijom lokalne samouprave u rešavanju gorućih problema i kupovine kotlova za grejanje.

Čelnik Privremenog organa je naglasio da je sledeći priritet u obrazovnim ustanovama sanacija OŠ Nikola esla u Goloboku, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, jer je školska zgrada u veoma lošem stanju.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2018.
ŽKK Sistem domaćin turnira u mini basketu za devojčice u Palanci (nedelja, 9.30 sati)
Turnir se igra u okviru takmičenja KS CS
Postavljeno: 13.12.2018.
Palančanka Tijana Dimić osvojila zlatnu medalju u trci na 1.000 metara na mitingu budućih šampiona u Beogradu
Talentovana atletičarka i doskorađnja članica Jasenice zablistala u debitantskom nastupu u novom klubu Moravi iz Ćuprije
Postavljeno: 13.12.2018.
Apel JP “Putevi Srbije” zbog najave formiranja snežnog pokrivača i ledene kiše tokom noći između petka i subote, 14/15. decembar
JP ,,Putevi Srbije” još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni u vožnji, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju saobraćajnu signalizaciju, posebno ograničenja brzine.
 

 
 
Kursna lista