Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Centar za kulturu Smederevo: Projekcija digitalno restauriranog filma "Ko to tamo peva" (sreda, 20 sati)
Postavljeno: 15.01.2018.


Filmsko ostvarenje Slobodana Šijana prvo je od deset naslova, koje će biti digitalno restaurirano u okviru projekta „Vip kinoteka“

Posle uspešne gala projekcije digitalno restauriranog filma „Ko to tamo peva“, koji je prikazan 14. decembra u Jugoslovenskoj kinoteci, gde su prisustvovale eminentne ličnosti iz sveta filma poput Nede Arnerić, Duška Kovačevića, Božidara Bote Ninkovića i mnogih drugih, film će biti predstavljen i u Smederevu u sredu 17. januara u Centru za kulturu u 20 časova.

Kultno ostvarenje u kome su učestvovali velikani srpskog glumišta, koji su obeležili ne samo srpski  i regionalni film već i celu jednu epohu, odmah nakon Beograda biće prikazano u Smederevu u potpuno novom ruhu. Svi ljubitelji filma će imati priliku da pogledaju ovo ostvarenje besplatno u vrhunskom kvalitetu slike i tona, kao i da uživaju u poznatim replikama koje se i dan danas citiraju.

Filmsko ostvarenje Slobodana Šijana prvo je od deset naslova, koje će biti digitalno restaurirano u okviru projekta „Vip kinoteka“. U narednih godinu dana filmska publika širom Srbije će imati priliku da ponovo pogleda najveća ostvarenja Živojina Žike Pavlovića, Gorana Markovića, Žike Nikolića, Srđana Karanovića, itd. Posle premijere u Beogradu i projekcije u Smederevu, film će imati premijere i u Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, Subotici, Užicu, Čačku, Sopotu, Leskovcu i Valjevu. Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.02.2018.
Smederevske novine: Sve neistine gradonačelnice Avramović
Postavljeno: 23.02.2018.
Ugovor Opštine s. Palanka i Komesarijata za izbeglice: Na Vlajića brdu izgradnja 15 stanova za izbegla lica iz Hrvatske i BiH(VIDEO)
Isknut Javni poziv i obaveštenje u Opštinskoj upravi, prijave do 19. marta
Postavljeno: 23.02.2018.
Besplatni preventivni pregledi u palanačkoj bolnici i planjanskom Domu zdravlja u nedelju od 8 do 16 časova
Akcija se realizuje šesti put
 

 
 
Kursna lista