Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Održan sastanak čelnika Privremenog organa opštine Palanka i predstavnika kompanije PWW: Problemi oko iznošenja smeća i čistoće
Postavljeno: 16.01.2018.


Dogovoreni konkretni potezi oko poboljšanja rada na iznošenju smeća i čišćenja. Lokalna samouprave će tražiti reviziju ugovora sa PWW

Čelnici Privremenog organa opštine S. Palanka, predsednik Nikola Vučen i Ivan Gajić, zatim, Opštinski pravobranilac Zoran Stojkovac i Milan Trklja iz Odeljenja za finansije sastali su se sa predstavnicima kompanije "PWW", koje je predvodio komercijalno- tehnički direktor Nikola Antić.

Tema sastanka bila je problematika oko iznošenja smeća i čistoće u gradu na teritoriji opštine. Kao što je poznato kompanija "PWW", na osnovu ugovora sa opštinom S. Palanka, obavlja poslove iznošenja smeća.

Kako smo saznali od Nikole Vučena, predsednika Privremenog organa opštine, dogovoreni su konkretni potezi i prvi koraci u cilju pobošljšanja usluga i higijene u gradu. Već od sutra bi trebalo da se na mestima za odlaganje smeća postavi 50 do 100 novih, dodatnih, kontejnera. Takođe, dva puta dnevno biće čišćeni i pražnjeni kontejneri na najfrekventnijim mestima u gradu, posebno kod Zelene pijace.

Potvrđeno nam je da će Privremeni organ i Opštinski pravobranilac uputiti dopis i zahtev kompaniji "PWW" za reviziju i promene određenih stavki i odredbi ugovora sa lokalnom samoupravom, kako bi se u tom segmentu unapredila i poboljšala čistoća, higijena i revnosije usluge pomenutog preduzeća.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.10.2018.
Elektrodistribucija: U utorak od 11 do 12 sati bez struje potrošači u Goloboku i delovima Grčca i Dobrog Dola
Razlog su radovi na mreži
Postavljeno: 22.10.2018.
Otvoren je 63. Sajam knjiga
Ovogodišnji slogan je „Radost čitanja“
Postavljeno: 22.10.2018.
OŠ Olga Milošević: Dve bronzane medalje na okružnom takmičenju u stonom tenisu
Nermanja Živojinović je bio treći u piojedinačlnoj konkurenciji, a druga bronza osvojena je u ekinom delu
 

 
 
Kursna lista