Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Saradnja čelnika Privremenog organa i Košarkaškog saveza Srbije: Palanka dobija profesionalni turnir u basketu "3 x 3"(VIDEO)
Postavljeno: 25.01.2018.


Tim povodom održan sastanak na kome je načelno dogovoren projekat

Srbija je velesila u novom olimpijskom sportu- Basketu "3 na 3" ( 3x3). Osvajaju se medalje i titule svetskih i evropskih šampiona, a očekuje se uspeh i na Olmpijadi u Tokiju 2020. godine. Košarkaški savez Srbije (KSS) sve veću pažnju poklanja atraktivnom i popularnom sportu. 

I Palanke će biti na mapi srpskog basketa "3x3". Jedan od turnira serije "Serbian tour 2018" trebalo bi da bude ordžan u našem gradu, narednog leta.

To je načelan dogovor, posle sastanka čelnika Privremenog organa opštine S. Palanka i predsatvnika KSS-a. Ostali su detalji oko potpisivanja ugovora, a turnir bi trebalo da bude održan u avgustu, na Trgu kod fontane.

Tim povodom čelnici Privremenog organa Nikola Vučen i Ivan Gajić, zajedno sa Filipom Eftoskim, direktorom Centra za razvoj sporta, su ugostili Nenada Tanasijevića, koordinatora KSS. Posrednik u realzicaiji i idejni tvorac je palanački košarkaški sudija Miljan Gligorijević. 

Takođe. predsednik Privremenog organa Nikola Vučen je najavio da će posle više od godinu dana na Gradskom stadionu u Palanci biti uključena električna energija.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.05.2018.
Udruženje "Femina" održalo je sastanak o prevenciji zaštite od nasilja u porodici
U samoj ornanizaciji učestvovala je i opština Smederevska Palanka
Postavljeno: 23.05.2018.
Manastir "Pokajnica" obeležio je 200 godina postojanja
Pored godišnjice,obeležena je i slava manastira Sveti Nikola
Postavljeno: 23.05.2018.
Reprize predstava "Radnička hronika" i "Kokoška" u petak i subotu na sceni Gradskog pozorišta u Palanci
Predstave će biti izvedene pred selektorom Republičkog festivala
 

 
 
Kursna lista