Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Opštinska uprava S. Palanka: Uvid i provera biračkih spiskova za građane u kancelariji broj 218
Postavljeno: 02.02.2018.


Istaknuto je obaveštenjue da građani mogu da provere da li su upisani u birački spisak za lokalne izbore

Na sajtu opštine Smederevska Palanka i na ulazu u zgradu Opštinskje uprave istaknuto je obaveštenje o uvidu u birački spisak za predstojeće lokalne izbore, koji su zakazani za 25. mart. U obaveštenju se navodi:


NA OSNOVU ČLANOVA 7. I 14. ZAKONA O JEDINSTVENOM BIRAČKOM SPISKU („SL.GLASNIK RS“, BROJ 104/09 I 99/11) I UPUTSTVA ZA SPROVOĐENjE ZAKONA O JEDINSTVENOM BIRAČKOM SPISKU („SL.GLASNIK RS“, BROJ 15/12) A U VEZI SA ODLUKOM PREDSEDNIKA NARODNE SKUPŠTINE REPUBLIKE SRBIJE O RASPISIVANjU IZBORA ZA ODBORNIKE SKUPŠTINE OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA OD 31. JANUARA 2018.GODINE, ZAKAZANE ZA 25. MART 2018.GODINE, OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA DAJE SLEDEĆE
 
O B A V E Š T E Nj E
 
IZLAŽE SE NA UVID DEO BIRAČKOG SPISKA ZA PODRUČJE OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA RADI PROVERE PODATAKA UPISANIH U NjEMU.
 
 
 
BIRAČKI SPISAK SE IZLAŽE U OPŠTINSKOJ UPRAVI OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA, U ZGRADI SKUPŠTINE OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA, ULICA VUKA KARADžIĆA BROJ 25, PRVI SPRAT, KANCELARIJA 218.
 
 
 
*****
 
GRAĐANI KOJI IMAJU PREBIVALIŠTE NA TERITORIJI OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA, MOGU IZVRŠITI UVID I PROVERU PODATAKA U DELU BIRAČKOG SPISKA ZA PODRUČJE OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA, KOJI SE ODNOSE NA TO DA LI SU UPISANI U BIRAČKI SPISAK I DA LI SU UPISANI PODACI TAČNI. OVA LICA MOGU ZAHTEVATI DA SE IZVRŠE PROMENE U BIRAČKOM SPISKU (UPIS, BRISANjE, IZMENE, DOPUNE ILI ISPRAVKE), UZ OBAVEZNO PRILAGANjE VAŽEĆE  LIČNE KARTE.
 
 
 
*****
 
 
 
UVID I PROVERA PODATAKA U DELU BIRAČKOG SPISKA ZA PODRUČJE OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA VRŠI SE U OPŠTINSKOJ UPRAVI PUTEM ELEKTRONSKE PROVERE U JEDINSTVENOM BIRAČKOM SPISKU.
 
 
 
*****
 
 
 
UVID U BIRAČKI SPISAK MOŽE SE IZVRŠITI I ELEKTRONSKIM PUTEM NA ZVANIČNOJ INTERNET STRANICI MINISTARSTVA DRŽAVNE UPRAVE I LOKALNE SAMOUPRAVE UKUCAVANjEM JEDINSTVENOG MATIČNOG BROJA GRAĐANA.
 
OD PROGLAŠENjA IZBORNE LISTE, PODNOŠENjE ZAHTEVA ZA PROMENE U BIRAČKOM SPISKU IMA I PODNOSILAC TE IZBORNE LISTE ILI LICE KOJE ON OVLASTI.
 
 
 
*****
 
 
 
ZAHTEVI ZA PROMENE U DELU BIRAČKOG SPISKA ZA PODRUČJE OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA, OPŠTINSKOJ UPRAVI MOGU SE PODNETI NAJKASNIJE DO DANA ZAKLjUČENjA BIRAČKOG SPISKA, ODNOSNO 15 DANA PRE DANA ODRŽAVANjA IZBORA – ZAKLjUČNO SA 09.03.2018. GODINE.
 
 
 
PO ZAKLjUČENjU BIRAČKOG SPISKA PA SVE DO 72 ČASA PRE DANA ODRŽAVANjA IZBORA, SVE PROMENE U BIRAČKOM SPISKU VRŠI MINISTARSTVO DRŽAVNE UPRAVE I LOKALNE SAMOUPRAVE.
 
 
 
ZAHTEVI ZA PROMENE U BIRAČKOM SPISKU OD DANA ZAKLjUČENjA BIRAČKOG SPISKA PA DO 72 ČASA PRE DANA ODRŽAVANjA IZBORA – 22. MARTA 2018.GODINE, PODNOSE SE MINISTARSTVU NEPOSREDNO ILI OPŠTINSKOJ UPRAVI KOJA BEZ ODLAGANjA PODNETE ZAHTEVE ELEKTRONSKIM PUTEM DOSTAVLjA MINISTARSTVU.
 
 
 
*****
 
Broj: 208-1/2018-01/1
 
U Smederevskoj Palanci, 01.02.2018.godine
 
NAČELNIK OPŠTINSKE UPRAVE
 
  OPŠTINE SMEDEREVSKA PALANKA


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.02.2018.
Bokseri Goše na Prvenstvu Srbije u Jagodini: (Ne)zaslužen poraz Zlatka Janjića, Dušan Janjić direktno u finalu
Mladi Kristijan Jovanović u petak uveče ima polufinalni meč
Postavljeno: 22.02.2018.
Potpisana Povelja o saradnji između opštine Čajetina i opštine Istiea - Edipsos iz Republike Grčke
Dogovorene su prijateljske i poslovne veze za naredni period
Postavljeno: 22.02.2018.
Košarkaši palanačke Mladosti dočekuju niški KK Konstantin(subota, 19 sati)
Palančani očekuju šestu uzastopnu pobedu
 

 
 
Kursna lista