Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Primena Zakona o stambenim objektima u Palanci: Komunalni inspektori na terenu, rok od 30 dana za registaciju stambenih zgrada(VIDEO)
Postavljeno: 08.02.2018.


Iz nadležnog odeljenja Opštinske uprave u Palanci saznali smo da Komunalna inspekcija i inspektori na terenu dostavljaju zapisnike stambenim zajednicama, koje nisu obavile neophodnu registraciju.

Televizija Jasenica redovno vas informiše o primeni Zakona o stambenim objektima, koji predviđa obavezu organizovanja stanara i izbor profesionalnog ili prinudnog upravnika.

Iz nadležnog Odeljenja Opštinske uprave u Palanci saznali smo da Komunalna inspekcija i inspektori na terenu dostavljaju zapisnike stambenim zajednicama, koje nisu obavile neophodnu registraciju. Ukoliko u roku od 30 dana ne registruju jedinicu i ne izaberu profesionalnog upravnika, biće im postavljeni prinudni upravitelji.

Kako tvrde nadležni odziv je znatno veći nego u prethodnom periodu i dovoljno je vremena da se obavi registacija zgrada i izabere profesionalni upravnik.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.10.2018.
Održana peta sednica Skupštine opštine S. Palanka
Svih 39 tačaka dnevnog reda je usvojeno. Usvojene odluke o ukidanju Centra za razvoj sporta i Opštinske turističke organizacije, kao i o pokretanju postupka likvidacije JKP Pijace, zelenilo i čistoća
Postavljeno: 15.10.2018.
U palanačkom Domu zdravlja počela vakcinacija protiv sezonskoig gripa(VIDEO)
Ova ustanova raspolaže sa 1.500 doza vakcina. Vakcinacija se obavlja u svim ambulantama Doma zdravlja
Postavljeno: 15.10.2018.
Učenici OŠ "Đorđe Jovanović" iz Selevca danas prisustvuju svečanoj dodeli nagrada u Ruskom domu
Njihov film "Jezik moje majke" je nagrađen prvim mestom.
 

 
 
Kursna lista