Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Poseta pomoćnika direktora Kancelarije za KiM privrednicima i donatorima iz opštine S. Palanka
Postavljeno: 13.02.2018.


Dr Zoran Bojović je posetio sve privrednike, donatore iz palanačke opštine.

Nakon nedavne posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i Metohiji, veliki broj građana Srbije javlja se da pomogne srpskim žiteljima na Kosovu. Povodom pomoći koja je upućena srpskom stanovništvu koje živi na Kosovu i Metohiji iz palanačke opštine, privrednike i donatore je poserio dr Zoran Bojović, pomoćnik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju. 

U obilasku privrednika, dr Bojović se zahvalio donatorima u ime žitelja Kosova i Metohije kojima je pomoć pristigla, a danas je obišao Preduzeće za proizvodmju i uzgoj živine „Robins“ DOO iz Glibovca koji su srpskim žiteljima donirali 2000 jednodnevnih tovnih pilića. Kasnije, poseta je nastavljena i u ZZ "Azanja".

Predsednik provremenog organa opštine S. Palanka, Nikola Vučen je istakao da će ovakvi i drugi vidovi pomoći i dalje pristizati iz Smederevske Palanke. 
 Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 21.05.2018.
Uspesi atletičara Jasenice iz Palanke: Tijana Dimić prvak Centralne Srbije na 1.500 metara!
Palančani postigli dobre rezultate na Prvenstvu Centralne Srbije u dečijoj atletici
Postavljeno: 21.05.2018.
Palanačka atletičarka Ivana Đurić prebacila "čarobnu granicu" od 50 metara u bacanju koplja: Ostvarila daljinu od 51,44 metra!!!
Atletčarka palanačkog Elita pobedila sjajnim rezultatom na Prvenstvu Centralne Srbije i potvrdila izuzetnu formu pred Evropsko prvenstvo. Ukupno 6 medalja za trenera Nenada Milinkovića i njegove pulene
Postavljeno: 20.05.2018.
Uspešan vikend za karatiste Goše iz Palanke: 11 medalja na dva turnira!
Palančani bili uspešni u Beogradu u Gornjem Milanovcu
 

 
 
Kursna lista