Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Još jedna interaktivna tabla u OŠ Olga Milošević u Palanci
Postavljeno: 19.02.2018.


U ovoj obrazovnoj ustanovi navode da je nova pametna tabla kupljena uz pomoć prijatelja i donatora

Redakcija TV Jasenice je dobila obaveštenje i informaciju iz OŠ Olga Milošević da još jedna učionica u ovoj obrazovnoj ustanovi opremljena interaktivnom tablom:

"Svima je jasno od kolike je važnosti ulaganje u obrazovanje. Tako i naša škola vrši organizovano i plansko ulaganje u obrazovanje i nove tehnologije. Ljudi koji su imali želju i volju da nam pomognu svojim donacijama kupljena je još jedna interaktivna tabla. Ovom prilikom zahvaljujemo sledećim preduzećima: Dunav osiguranje, Srđan kolor, Menjačnice „Piga“, Niskogradnja i Armatfer. 

Još jedna učionica je opremljena interaktivnom ili pametnom tablom, koje nastavu čine interaktivnom, multimedijalnom, dinamičnom i zanimljivom. Ostale učionice opremljene su projektorima koji su povezani sa računarima i na taj način omogućeno je korišćenje prezentacija ili bilo kojih drugih edukativnih sadržaja sa interneta. Savremena škola postavlja nove trendove u obrazovanju i zato su naše učionice pravi primer primene informacionih tehnologija u obrazovanju. Da bi obrazovanje bilo savremeno ono mora pratiti inovacije u savremenim tehnologijama i koristiti ih kako bi se olakšalo učenje i učinilo ga što zanimljivijim i dinamičnijim. OŠ „Olga Milošević“ je u tom pogledu lider u našoj opštini. Učenici naše škole rade i provode vreme u moderno opremljenim učionicama i pravi su primer korišćenja i primene novije tehnologije u obrazovanju. Svaka učionica je opremljena tako da obezbeđuje jednostavno i uspešno učenje. Ovakav vid nastave, korišćenjem modernih tehnologija, utiče na razvijanje ključnih kompetencija učenika, jača motivaciju i unapređuje sposobnost učenja. 

Naša škola koristi i eDnevnik čiji je cilj podizanje nivoa digitalne zrelosti škola i uspešne digitalne transformacije obrazovanja."


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 24.03.2019.
U SC Kolonija 111421 u Palanci održan završni turnir Prvenstva Srbije Mini maksi lige za devojčice 2006. godišta
Prvak Srbije je ekipa Zemuna
Postavljeno: 24.03.2019.
U OŠ Olga Milošević u Palanci održan seminar za nastavnike iz tri palanačke škole o preduzetničkim aktivnostima u nastavi
Seminar pod patronatom Ministarstva prosvete održan za nastavnike iz OŠ Olga milošević, OŠ HIM i OŠ HRŠ
Postavljeno: 24.03.2019.
Održano Prvenstvo Srbije i "Memorijal prof. Pavlovića" za šarplanince u Palanci
103 učesnika i zemlje i inostranstva. Organizator OKD Palanka
 

 
 
Kursna lista