Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Bokseri Goše na Prvenstvu Srbije u Jagodini: (Ne)zaslužen poraz Zlatka Janjića, Dušan Janjić direktno u finalu
Postavljeno: 22.02.2018.


Mladi Kristijan Jovanović u petak uveče ima polufinalni meč

Počelo je pojedinačno Prvenstvo Srbije u boksu. U Jagodini učestvuje 123 takmičara, u kategoriji seniora (19-40 god) i mladih (17-18 godina). Među njima su i trojica predstavnika BK Goša iz Palanke: Zlatko i Dušan Janjić i Kristijan Jovanović.

U četvrfinalu senior Zlatko Janjić (na fotografiji)  je poražen, u kategoriji do 69 kg, od Milića iz Novog Sada. Sudije su bodovala 2.1 u korsit novosadskog boksera, mada je Zlatko Janjić bio u najmanju ruku ravnopravan u ringu i po rečima trenera Nenada Dimitrijević zaslužio je trijumf.

Glavni adut i prva pesnica Goše reprezentativac Dušan Janjić se direktno plasirao u finale, bez borbi, u svojoj kategoriji do 52 kg. Protivnik u finalu biće su Suljić, u subotu uveče.

Treći predstavnik palanačkog kluba, Kristijan jovanović, u kokurenciji mladih, prvi meč, u polufinalu, imaće u petak uveče protiv boksera iz Beočina.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.09.2018.
U nedelju, 23. septembra, na Gradskom trgu u Smederevu će se održati Guitar Art Day
U okviru ove akcije ćebiti realizovani koncert Kreativnog Kursa gitare, kao i koncert Bojana Ivanovskog poznatog pod pseudonimom JOBY
Postavljeno: 20.09.2018.
U Velikoj Plani održano je akmičenje u paraolimpijskoj igri boćanje dece i mladih sa smetnjama i invaliditetom i dece i mladih bez invaliditeta
Sprovođenje inkluzivnih sportskih aktivnosti za decu i izgradnja terena za boćanje za decu deo su projekta “Sport, inkluzija i boćanje” koji predstavlja integralni deo projekta "Sport za sve"
Postavljeno: 20.09.2018.
Bokser Goše Momčilo Janjić na pripremema juniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo
Mladi Palančanin na reprezentativnim pripremama u Banji Koviljači
 

 
 
Kursna lista