Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Ugovor Opštine s. Palanka i Komesarijata za izbeglice: Na Vlajića brdu izgradnja 15 stanova za izbegla lica iz Hrvatske i BiH(VIDEO)
Postavljeno: 23.02.2018.


Isknut Javni poziv i obaveštenje u Opštinskoj upravi, prijave do 19. marta

Opština Smederevska Palanka je jedna od deset lokalnih samouprava u Srbiji potpisnika ugovora sa Komesarijatom za izbeglice o izgradnji stambenih jedinica za izbegla lica iz Hrvatska i BiH.

U Palanci će biti izgrađeno 15 stambenih jedinica, a  rok za završetak radova je 2020. godina. Lokacija je, na osnovu ugovora, Vlajića Brdo, pored Gošinih zgrada, u MZ Donji grad.

Tim povodom je objavljen Javni poziv, odnosno, obaveštenje, za potencijalne korisnike stanova. Prijave se obavljaju do 19. marta, u Povereništvu za izbeglice u Palanci, u kancelariji broj 213, u sedištu Opštinske uprave.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.09.2018.
U nedelju, 23. septembra, na Gradskom trgu u Smederevu će se održati Guitar Art Day
U okviru ove akcije ćebiti realizovani koncert Kreativnog Kursa gitare, kao i koncert Bojana Ivanovskog poznatog pod pseudonimom JOBY
Postavljeno: 20.09.2018.
U Velikoj Plani održano je akmičenje u paraolimpijskoj igri boćanje dece i mladih sa smetnjama i invaliditetom i dece i mladih bez invaliditeta
Sprovođenje inkluzivnih sportskih aktivnosti za decu i izgradnja terena za boćanje za decu deo su projekta “Sport, inkluzija i boćanje” koji predstavlja integralni deo projekta "Sport za sve"
Postavljeno: 20.09.2018.
Bokser Goše Momčilo Janjić na pripremema juniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo
Mladi Palančanin na reprezentativnim pripremama u Banji Koviljači
 

 
 
Kursna lista