Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Bokser Goše Dušan Janjić prvak Srbije!
Postavljeno: 25.02.2018.


On je u finalu Prvenstva Srbije u Jagodini ubedljivo pobedio Suljića iz Loznice sa 3:0. Bronza za Kristijana Jovanovića

U Jagodini je završeno pojedinačno Prvenstvo Srbije u boksu. Najvažnija vest za Palančane je da su bokseri Goše nastavili tradiciju osvajanja medalja i uspeha.

Prva pesnica palanačkog kluba i reprezentativac Srbije, Dušan Janjić, je osvojio zlatnu medalju i titulu državnog prvaka u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 52 kg. On je u finalu ubedljivo pobedio, odlukom sudija 3:0, Sašu Suljića iz Loznice.

U konkurenciji mladih (17-18 godina), bokser Goše Kristijan Jovanović, je osvojio bronzanu medalju. On je u polufinalu kategorije do 69 kg izgubio, preglasavanjem sudija- 2:1, od Timotijevića iz Beočina.

Treči predstavnik Goše Zlatko Janjić je, u seniorskoj konkurenciji, poražen u četvrtfinalu od Milića iz Novog Sada- 2:1.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.09.2018.
U nedelju, 23. septembra, na Gradskom trgu u Smederevu će se održati Guitar Art Day
U okviru ove akcije ćebiti realizovani koncert Kreativnog Kursa gitare, kao i koncert Bojana Ivanovskog poznatog pod pseudonimom JOBY
Postavljeno: 20.09.2018.
U Velikoj Plani održano je akmičenje u paraolimpijskoj igri boćanje dece i mladih sa smetnjama i invaliditetom i dece i mladih bez invaliditeta
Sprovođenje inkluzivnih sportskih aktivnosti za decu i izgradnja terena za boćanje za decu deo su projekta “Sport, inkluzija i boćanje” koji predstavlja integralni deo projekta "Sport za sve"
Postavljeno: 20.09.2018.
Bokser Goše Momčilo Janjić na pripremema juniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo
Mladi Palančanin na reprezentativnim pripremama u Banji Koviljači
 

 
 
Kursna lista