Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Drugi dan ledenog talasa: Sneg postepeno prestaje, niske temperatue i led problem za učesnike u saobraćaju i pešake (VIDEO)
Postavljeno: 27.02.2018.


Neophodan maksimalan oprez. Zimske službe deluju u skladu sa mogućnostima zbog niskih temperatura, snega i vetra. Inteziviranje kad porestanu snežne padavine

Drugi dan ledenog talasa u Srbiji. Temperature niske, snežni pokrivač prilično visok, pojačan vetar, led na kolovozima i trotoarima. Dobra vest je da snežne padavine postepeno prestaju. Neophodan je makasimalan oprez za učesnike u saobraćaju.

U Palanci ekipe zimske službe "Niskogradnje" su non stop na terenu. Deluje se u skladu sa mogućnostima, zbog veoma niskih temperatura. Bacaju se so i rizla. U ponedeljak je problem bio zbog jakog vetra i snežnih nanosa. Očekuje se intezivno pročišćavanje kolovoza, kada snežne padavine prestanu. Autobuski saobraćaj se odvija otežano.

Inače, do petka se očekuju ledeni dani sa temperaturnim minusom tokom celog dana.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.06.2018.
Zlatna medalja za palanačku džudistkinju Milicu Manojlović na međunarodnom turniru u Jagodini
Milica je bila najbolja u konkurenciji kadetkinja
Postavljeno: 24.06.2018.
Domaćinstvo Sanje Petković iz Velike Plane su "laste izabrale": Nagrada za 80 gnezda!
Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije (DZPPS) dobilo je novog pobednika. U domaćinstvu Sanje Petković iz Velike Plane seoske laste su ove godine svile čak 80 gnezda. Porodica Petković će pored priznanja dobiti i nagradu od jedne tone kukuruza.
Postavljeno: 23.06.2018.
Bokser Goše Dušan Janjić u reprezentaciji Srbije na Mediteranskim igrama u Španiji!
Talentovani Palančanin sa još trojicom boksera biće učesnik velikog takmičenja
 

 
 
Kursna lista