Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Nikola Vučen u poseti OŠ Radomir Lazić u Azanji: Rešavanje problema sa grejanjem škole(VIDEO)
Postavljeno: 01.03.2018.


Časovi su skraćeni na 30 minuta, jer je hladno u učionicama i pored rada kotlova. Neophodno da kotlovi rade 24 časa da bi se dostigla željena temperatura, naglasio je čelnik Privremenog organa

U svim osnovnim školama na teritoriji opštine Palanka nastava se redovno odvija, osim u OŠ Radomir Lazić, gde su časovi skraćeni na 30 minuta. Problem je što u učionicama i školskim prostorijama, iako kotlovi rade, ne može da se dostigne potrebna temperatura i hladno je.

Tim povodom ovu obrazovnu ustanovu je, na poziv direktorke škole, i predsednika Saveta MZ, posetio predsednik  Privremenog organa Nikola Vučen, koji je najavio rešavanje problema grejanja i rad kotlova tokom svih 24 časa, da bi se prostorije zagrejale.

Direktor škole Violeta Keljać je obavestila nadležne instance u ovom problemu, lokalnu samoupravu i Školsku upravu u požarevcu.

Zajedno sa čelnikom Privremenog organa u azanjskoj školi su bili u stručna lica iz te oblasti, kao i predsednik Saveta MZ Azanja Rodoljub Stanimirović.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: VANDALI I UNIŠTITELJI: Kenini ljubimci cepali plakate SNS u Azanji
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: Smederevska Palanka zasvetlela posle godina teškog Keninog mraka
Postavljeno: 16.03.2018.
ePodunavlje: UDOVIČIĆ: Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Smederevsku Palanku - Srpska napredna stranka" pobeđuje na izborima!
 

 
 
Kursna lista