Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
TV JASENICA NA LICU MESTA- Požar u zgradi Opštine u Palanci u kancelariji na drugom spratu: Požar ugašen, pričinjena materijalna šteta, na sreću vatra buknula posle 15 časova kada nije bilo nikoga u prostorijama
Postavljeno: 02.03.2018.


Vatrogasno- spasilačke jedinice lokalizovale požar, koji je izbio u petak posle 15 časova. Požar u kancelariji na drugom spratu u službi za dečiji dodatak, nezvanično saznajemo.

Gust dim i vatra su kuljali iz zgrade Opštinske uprave, sa prozora na drugom, poslednjem spratu, u petak između 15 i 16 časova. Taj prizor je uznemirio prolaznike, jer se prozori od tih prostorija nalaze na prednjoj strani zgrade, prema ulici Vuka Karadžića.

Vatrogasno- spasilačke jedinice su intervenisale, uz pomoć pripadnika policije, na poziv službe obezbeđenja i ugasile požar.

Vatrogasci su dojavu dobili u 15.34 časova, a požar je ugašen u 16 sati. U gašenju učestvovalo 6 vatrogasaca i 2 vozila, saznaje TV Jasenica

Na sreću, požar je izbio posle 15 časova, kada je isteklo radno vreme i na drugom spratu nije bilo nikoga, pa je pričinjena samo materijalna šteta. 

Nezvanično, požar je izbio u prostorijama službe za dečiji dodatak

Uzrok požara će biti naknadno utvrđen, a TV Jasenica je bila na licu mesta:

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: VANDALI I UNIŠTITELJI: Kenini ljubimci cepali plakate SNS u Azanji
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: Smederevska Palanka zasvetlela posle godina teškog Keninog mraka
Postavljeno: 16.03.2018.
ePodunavlje: UDOVIČIĆ: Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Smederevsku Palanku - Srpska napredna stranka" pobeđuje na izborima!
 

 
 
Kursna lista