Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Bokser Goše Dušan Janjić na završnim pripremama reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo mladih (do 22 godine)
Postavljeno: 03.03.2018.


Mladi as je jedan od aduta naše selekcije na šampionatu Starog kontinenta u Rumuniji. Završne pripreme u Beogradu

Bokser Goše Dušan Janjić je sjajno započeo sezonu punu izazova. Na pojedničanom Prvenstvu Srbije u Jagodini supriorno je osvojio zlatnu medalju, u seniorskoj konkurenciji, u kategoriji do 52 kg. Potvrdio je talenat i najavio visoke domete.

Prva pesnica palanačkog kluba biće jedan od glavnih aduta reprzentacije Srbije na Prvenstvu Evrope za mlade ( do 22 godine), koje počinje 24. marta u Rumuniji.

Dušan Janjić je otputovao na završne pripreme nacionalnog tima u Beogradu, a generalnu provereu pred veliko takmičenje, imaće na međunartodnom Kupu BiH, od 9. do 11. marta.

Inače, na završne pripreme mlade reprezentacije pozvan je još jedan Gošin bokser, Kristijan Jovanović, osvajač bronzane medalje na Prvenstvu Srbije, ali zbog nedostatka finansijskih sredstava, on će trenirati u Palanci.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.09.2018.
U nedelju, 23. septembra, na Gradskom trgu u Smederevu će se održati Guitar Art Day
U okviru ove akcije ćebiti realizovani koncert Kreativnog Kursa gitare, kao i koncert Bojana Ivanovskog poznatog pod pseudonimom JOBY
Postavljeno: 20.09.2018.
U Velikoj Plani održano je akmičenje u paraolimpijskoj igri boćanje dece i mladih sa smetnjama i invaliditetom i dece i mladih bez invaliditeta
Sprovođenje inkluzivnih sportskih aktivnosti za decu i izgradnja terena za boćanje za decu deo su projekta “Sport, inkluzija i boćanje” koji predstavlja integralni deo projekta "Sport za sve"
Postavljeno: 20.09.2018.
Bokser Goše Momčilo Janjić na pripremema juniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo
Mladi Palančanin na reprezentativnim pripremama u Banji Koviljači
 

 
 
Kursna lista