Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: Kena zloupotrebama Smederevsku Palanku vratio u doba Stanoja Glavaša (VIDEO)
Postavljeno: 08.03.2018.Narodni poslanik Srpske napredne stranke Željko Sušec optužio je Radoslava Milojičića Kenu da je zloupotrebama vratio Smederevsku Palanku u doba Stanoja Glavaša, aludirajući na uslove života u vreme kada je Glavaš (Stanoje Stamatović, rođeni Glibovčanin) živeo u ovom mestu i kada su Turci, kao Kena, otimali harač.

Sušec je u intervjuu za RTV Pančevo rekao da su posledice Kenine despotske vladavine ostavile katastrofalne posledice za stanovništvo i da će biti potrebno mnogo zalaganja da se stvari poprave, a zatim je dodao da SNS zna način i ima mogućnosti da pomogne Palančanima.

- Privremeni organ u Smederevskoj Palanci odlično radi, iza sebe ima ozbiljnu podršku Vlade Srbije, ali Palančani moraju biti svesni da se posledice godina vladavine Kene i njenovih pljačkaša ne mogu popraviti za jedan dan. Mišljenje o Demokratskoj stranci, u kojoj je Kena jedan od rukovodilaca, dali su nedavno i Beograđani sa podrškom od 2.1 odsto, što dovoljno govori kakvi su to ljudi, kakvi su im interesi i šta narod o njima misli, rekao je Sušec za regionalni informativni portal ePodunavlje.

Kena je deo pljačkaškog pohoda Smederevske Palanke, od 2011. do 2016. godine, činio preko fudbalskih klubova i ustanova osnovanih samo za tu svrhu. 

Izvor: epodunavlje.rs
(Daša Stanošević)Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 26.09.2018.
Radionica "Razvijanje tolerancije" u OŠ "Milija Rakić" u Mramorcu
Učenici 2., 3. i 4. razreda su kroz glumu pokazali prvacima kao i svojim vršnjacima modele ponašanja u različitim situacijama.
Postavljeno: 26.09.2018.
Poraz košarkašica palanačkog Sistema u utakmici Kupa Srbije od Radničkog iz Kragujevca
Palančanke poražene rezultatom 86:57
Postavljeno: 26.09.2018.
"Vašaraijada" u svim vrtićima PU "Čika Jova Zmaj"
Program, priredba, izložbe radopva i radionice u znaku Krstovdanskog vašara
 

 
 
Kursna lista