Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: ZAŠTO LOPUŠINA ĆUTI: Mačak u Keninoj ekipi za pranje para!
Postavljeno: 08.03.2018.


Igor Milenković Mačak iz Vodica jedan je od najprljavijih primera i dokaz kako je Kenina ekipa prala novac kroz sportske klubove i Centar za razvoj sporta. Ovo je samo jedan od "kanala" kroz koji su Smederevskoj Palanci ukradene milijarde dinara.

Mačak je bio predsednik lokalnog Fudbalskog kluba "Vodice", kojem je iz Centra za razvoj sporta, sa budžeta Opštine Smederevska Palanka, za samo godinu dana, Kena uplatio neverovatnih 13.5 miliona dinara, bez ikakvog dokumenta koji bi dokazao svrhu uplate ili dokumentovao gde je novac potrošen.

Da sve bude strašnije, FK "Vodice", koji se takmičio u najnižoj, opštinskoj fudbalskoj ligi, nije ni završio takmičenje uprkos "inekciji" od 110.000 evra, teren je zakorovljen, a od novca svih Palančana, sa kojim bi ovaj klub u svom rangu takmičenja mogao da "živi" 20 godina -  ni traga.

Oni danas lažu da im je dokumentacija uništena u poplavi. Džabe im laganje, narod nije lud. Ali, neko se ozbiljno pravi lud. Da, mislimo na javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Smederevu Dragan Lopušina, koji zbog "žute veze" u svojim fiokama krije čak 44 krivične prijave protiv Kene. 

ČITAJTE SUTRA - ZAŠTO LOPUŠINA ĆUTI: Javna ustanova Fudbalski klub Jasenica 1911 "pojela" MILION EVRA!

Izvor: epodunavlje.rsPoslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 26.09.2018.
Radionica "Razvijanje tolerancije" u OŠ "Milija Rakić" u Mramorcu
Učenici 2., 3. i 4. razreda su kroz glumu pokazali prvacima kao i svojim vršnjacima modele ponašanja u različitim situacijama.
Postavljeno: 26.09.2018.
Poraz košarkašica palanačkog Sistema u utakmici Kupa Srbije od Radničkog iz Kragujevca
Palančanke poražene rezultatom 86:57
Postavljeno: 26.09.2018.
"Vašaraijada" u svim vrtićima PU "Čika Jova Zmaj"
Program, priredba, izložbe radopva i radionice u znaku Krstovdanskog vašara
 

 
 
Kursna lista