Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: ZAŠTO LOPUŠINA ĆUTI: Keno gde je vodovod Glibovac - Kusadak?
Postavljeno: 09.03.2018.


Vodovod od Smederevske Palanke do Glibovca i dalje do Kusatka delimično je urađen, nema cevovoda, a tri crpne stanice su zapuštene i prazne. U njih je trebalo da se rasporedi 11 hidropres pumpi, koje još uvek stoje u firmi zapakovane, date na čuvanje. 
 
Crpna stanica Glibovac stoji prazna i poplavljena. U njoj nema ništa, nema ni dovodnog ni odvodnog voda. Ovaj vodovod, za koji Kena tvrdi da postoji, a čiju "gradnju" je kao nadzorni organ potvrdio Dušan Milićević, naplaćen je više od MILION EVRA.
 
Ne postoji ni drugi krak Azanja- Selevac - Bačinac. Cevi za ovu trasu godinama stoje na groblju u Azanji. Ukupno, reč je o 43.4 KILOMETRA vodovoda. Za ovu trasu nema nikakvih dokumenata, što je Kenin isprobani recept.Privremeni organ u Smederevskoj Palanci imenovao je Komisiju koja će utvrditi činjenice, sa kojima smo se mi na terenu već suočili. Nema vodovoda, nema dokumenata, a nema ni novca građana Smederevske Palanke.
 
U ime građana Smederevske Palanke, javno pitamo uzdanicu Demokratske stranke Radoslava Milojičića Kenu, gde je vodovod? 
 
U ime građana Smederevske Palanke, javno pitamo javnog tužioca Višeg tužilaštva u Smederevu, Keninog prijatelja Dragana Lopušinu, zašto ovo nije pronašao i procesuirao odgovorne?
 
U ime građana Smederevske Palanke, javno pitamo Lopušinu, šta je sa ostalih ČETRDESETAK krivičnih prijava protiv Kene, koje stoje u njegovim fiokama?
 
Narednih dana objavićemo izveštaj Komisije. Građani Smederevske Palanke imaju pravo na istinu, bez obzira što Tužilaštvo ćuti.

Izvor: epodunavlje.rsPoslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: VANDALI I UNIŠTITELJI: Kenini ljubimci cepali plakate SNS u Azanji
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: Smederevska Palanka zasvetlela posle godina teškog Keninog mraka
Postavljeno: 16.03.2018.
ePodunavlje: UDOVIČIĆ: Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Smederevsku Palanku - Srpska napredna stranka" pobeđuje na izborima!
 

 
 
Kursna lista