Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: VUČEN: Saniramo puteve, a javna rasveta u selima će konačno da zasvetli (VIDEO)
Postavljeno: 11.03.2018.


Radovi na sanaciji putne infrastrukture u opštini Smederevska Palanka su intenzivirani. Nakon što su završene rekonstrukcije najugroženijih puteva u Maloj Plani, Ratarima, Goloboku i Glibovcu, počela je sanacija puteva u Kusatku, a kako su najavili iz Privremenog organa opštine Smederevska Palanka izdvojena su sredstva i za puteve u samom gradu ali i drugim selima na teritoriji Opštine.
 
Prema rečima Nikole Vučena, predsednika Privremenog organa Opštine, danas je počelo posipanje i ugradnja kamena u Mukerovoj ulici u Smederevskoj Palanci a u toku naredne nedelje kreće kompletna rekonstrukcija Danetove ulice.
 
- Ugovor sa Preduzećem za puteve Požarevac  je potpisan i u narednom periodu očekujemo početak radova na krpljenju udarnih rupa i asfaltiranju putnih pravaca u našoj opštini, istakao je Nikola Vučen.
 
Takođe na teritoriji svih gradskih i seoskih mesnih zajednica aktuelni su radovi na zameni sijalica i elemenata ulične rasvete.

Izvor: epodunavlje.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.09.2018.
U nedelju, 23. septembra, na Gradskom trgu u Smederevu će se održati Guitar Art Day
U okviru ove akcije ćebiti realizovani koncert Kreativnog Kursa gitare, kao i koncert Bojana Ivanovskog poznatog pod pseudonimom JOBY
Postavljeno: 20.09.2018.
U Velikoj Plani održano je akmičenje u paraolimpijskoj igri boćanje dece i mladih sa smetnjama i invaliditetom i dece i mladih bez invaliditeta
Sprovođenje inkluzivnih sportskih aktivnosti za decu i izgradnja terena za boćanje za decu deo su projekta “Sport, inkluzija i boćanje” koji predstavlja integralni deo projekta "Sport za sve"
Postavljeno: 20.09.2018.
Bokser Goše Momčilo Janjić na pripremema juniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo
Mladi Palančanin na reprezentativnim pripremama u Banji Koviljači
 

 
 
Kursna lista