Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: VUČEN: Saniramo puteve, a javna rasveta u selima će konačno da zasvetli (VIDEO)
Postavljeno: 11.03.2018.


Radovi na sanaciji putne infrastrukture u opštini Smederevska Palanka su intenzivirani. Nakon što su završene rekonstrukcije najugroženijih puteva u Maloj Plani, Ratarima, Goloboku i Glibovcu, počela je sanacija puteva u Kusatku, a kako su najavili iz Privremenog organa opštine Smederevska Palanka izdvojena su sredstva i za puteve u samom gradu ali i drugim selima na teritoriji Opštine.
 
Prema rečima Nikole Vučena, predsednika Privremenog organa Opštine, danas je počelo posipanje i ugradnja kamena u Mukerovoj ulici u Smederevskoj Palanci a u toku naredne nedelje kreće kompletna rekonstrukcija Danetove ulice.
 
- Ugovor sa Preduzećem za puteve Požarevac  je potpisan i u narednom periodu očekujemo početak radova na krpljenju udarnih rupa i asfaltiranju putnih pravaca u našoj opštini, istakao je Nikola Vučen.
 
Takođe na teritoriji svih gradskih i seoskih mesnih zajednica aktuelni su radovi na zameni sijalica i elemenata ulične rasvete.

Izvor: epodunavlje.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: VANDALI I UNIŠTITELJI: Kenini ljubimci cepali plakate SNS u Azanji
Postavljeno: 17.03.2018.
ePodunavlje: Smederevska Palanka zasvetlela posle godina teškog Keninog mraka
Postavljeno: 16.03.2018.
ePodunavlje: UDOVIČIĆ: Lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Smederevsku Palanku - Srpska napredna stranka" pobeđuje na izborima!
 

 
 
Kursna lista