Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: Tajni sastanak SPS i DS na dan smrti Slobodana Miloševića
Postavljeno: 11.03.2018.


Uzurpatori imena Socijalističke Partije Srbije u Smederevskoj Palanci Petar Jelić i Slavoljub Đurić, na dan smrti Slobodana Miloševića, tajno su se sastali sa Radoslavom Milojičićem Kenom, predstavnikom stranke koja je Miloševića otela i izručila Hagu, gde je ubijen tako što mu je onemogućeno adekvatno lečenje.
 
Razlog tajnog sastanka bila je panika među nekadašnjim saradnicima u pljačkaškom pohodu na Smederevsku Palanku, kakav ni Turci u svoje vreme nisu činili. Morali su da se dogovore ko će u zatvor zbog krađe 23 kilometra vodovoda, zbog krađe preko Centra za razvoj sporta, zbog Javne ustanove Fudbalski klub Jasenica 1911, zbog više od 20 miliona dinara za garažu koja ni dan danas nije uknjižena, zbog Doma vojske, krađe cele zgrade za izbeglice... 
 
Naš insajder sa ovog sastanka, u trenucima pokajanja, kaže da je Jelić na sve pristajao jer je često bio u alkoholisanom stanju, kao i da je Đurić idejni vođa ovog zločinačkog udruženja, mada ni Kena nije zaostajao sa idejama kako ukrasti novac iz budžeta Smederevske Palanke.
 
- Konobar Kena je od početka Peri i Đuri bio interesantan kao žrtveno jagnje u ovom neprirodnom bludu. Međutim, kada je Kena parama iz Palanke kupio sebi funkciju u Demokratskoj stranci, shvatili su da će svi odgovarati zbog počinjenih nedela. Danas, znaju da im je došao kraj, da građane više ne mogu da lažu. Uhvatila ih je ozbiljna panika. Spisak afera je podugačak, reč je o stotinama miliona. Izbore definitivno ne mogu da dobiju, teško da će i cenzus preći, a njihov tužilac iz Smedereva uskoro ide u penziju, kaže insajder sa ovog sastanka, pokazujući nam dokumenta koja ćemo objaviti narednih dana.
 
Danas se navršilo 12 godina od smrti bivšeg predsednika Srbije i Jugoslavije Slobodana Miloševića, 11. marta 2006. godine u Hagu. Haški tribunal je saopštio da je Milošević umro od srčanog udara. Međutim, svedočenja srpskih lekara koji su ga lečili, ostalih haških zatočenika i članova njegove porodice pokazuju da je Milošević ubijen, tako što mu je onemogućeno adekvatno lečenje.
 
Sramota je što Srbija, koju je tada vodila Kenina stranka, nije energičnije zahtevala da se utvrde okolnosti smrti njenog bivšeg predsednika. Tadašnja vlast, koju danas predstavlja Radoslav Milojičić Kena, ponašala se kao da joj je laknulo što je njen prethodnik u Beograd vraćen u mrtvačkom sanduku. 
Pero i Đuro, spavate li mirno...

Izvor: epodunavlje.com


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.03.2019.
Danas su Mladenci
Ovaj praznik slave supružnici u prvoj godini braka koji su se venčali posle 22. marta prethodne godine
Postavljeno: 22.03.2019.
Danas je Svetski dan voda
Ovogodišnji slogan je "Odgovor je u prirodi"
Postavljeno: 21.03.2019.
Učenici OŠ "HIM" postigli značajne rezultate na Okružnom takmičenju u šahu
Ovim uspehom plasirali su se na Državno prvenstvo u šahu
 

 
 
Kursna lista